Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Trądzik niszczy moją psychike :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-03, 19:46   #689
patrol
Raczkowanie

GG do patrol
Dot.: Trądzik niszczy moją psychike :(

Cytat:
Napisane przez Semele Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

ah i zapomniałam dodać że za rok mam ślub i nie wyobrażam sobie że problemy z cerą popsują ten piekny dzień ;(!
Możliwe, że jest coś w składzie co Cie uczula, także odstaw ten specyfik i zobacz jak buźka się zachowuje.
Gratuluje slubu, najwazniejsze ze masz kogoś kto jest przy tobie, spiera Cie i kocha za to jaka jestes osobą. Ja przez swój problem nie potrafie się cieszyć ze mam swojego ukochanego i czuje ze go tylko swoimi ciagłymi deprechami wykańczam i ze na niego zasługuje

Cytat:
Napisane przez aneczka1511 Pokaż wiadomość
Ehhh... wiecie co dziewczyny? Smutno mi, że nie mam wśród znajomych osoby z podobnym problemem, z którą mogłabym pogadać, popłakać, powalczyć o cerę, wymienić się doświadczeniami itp. To zawsze jakieś byłoby wsparcie, a nie zrozumie nas ten, kto takiego problemu nie ma ;/ Siedzę od kilku dni i mam doła, ale nie będę całe życie siedziała w domu, po weekendzie trzeba powrócić do otaczającego nas życia, a ja nie mam szczerze mówiąc ochoty... Musimy wszyscy zmobilizować resztę sił! Pozdrawiam WAS piękne istotki !
Z serca mi to wygarnełaś, jak mi brakuje czasem usiąśc i pogadac z osobą która sama wie jak to jest.