Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-04, 11:23   #1212
201711281122
Konto usunięte

Dot.: Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" część X

Cytat:
Napisane przez Weridiana1986 Pokaż wiadomość
Chciałam kupić u nich 3 rzeczy - marynarkę i dwie sukienki. Sukienek już nie mają w tym kolorze, który chciałam zamówić więc samej marynarki chyba nie będę zamawiać.. Sama nie wiem.. porządnie przeczytałam wszystko i jest ona bez podszewki więc obawiam się, że będzie strasznie cienka. Ja zdecydowanie wolę grubsze.

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Myślę, że spora ilość negatywnych i neutralnych komentarzy na ich kontach, mówi sama za siebie. To chyba jedyni sprzedający, którzy mają tyle kont. Nigdzie nie mają ceny 5.0

A zadowolenie - Tobie się podobało, mi nie. Myślę, że to kwestia wymagania. Ja widząc na zdjęciu gładką bluzkę, takiej oczekuje. Kiedy dostaje coś z nienaturalnie szerokimi rękawami i dziwnym materiałem, w niczym nie przypominającym tego ze zdjęcia, mam prawo być niezadowolona. I takich osób jest mnóstwo. Wystarczy poczytać komentarze. Bywa też tak, że wrzucają inne zdjęcia by zachęcić do zakupu. Chciałam kupić u nich śliczną sukienkę. Napisałam do dziewczyny, która wystawiła im negatywny komentarz. Sukienka ani trochę nie przypominała tej ze zdjęć, była koszmarna.

Oczywiście każdy ma prawo wyboru, nikt nikomu nie zabrania kupować u nich.

Ja polecam raz spróbować i zobaczyć jakiej jakości będzie towar, jaka będzie obsługa, czas oczekiwania.. i wtedy samemu wyrobić sobie opinię o nich.
Och, wybacz. Ja sama jestem dość wymagającą osobą. Może po prostu trafiłam na ten bardziej zgodny z opisem towar.
201711281122 jest offline Zgłoś do moderatora