Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy on jest takim idiotą czy może ja taką kretynką ? :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-04, 15:30   #4
alekziz
Zakorzenienie

Dot.: Czy on jest takim idiotą czy może ja taką kretynką ? :D

Cytat:
Napisane przez kika1234 Pokaż wiadomość
Hejka dziewczyny!!!

Mam parę pytań do Was, chodzi o faceta.... Krótko się z nim spotykałam, w sumie nie wiem jak określić tę relację. Ale do rzeczy... Od początku była to ciężka znajomość, on był bardzo bezpośredni, był pewien w tym co mówił, a powiedzieć umiał wiele. Zapewniał mnie, że mu na mnie zależy itd., że chce być ze mną, na 2 randce zaproponował mi wspólny wyjazd (wraz z jego rodzicami, którzy uznali, że to będzie fajna okazja aby mnie poznać), ale ja się nie zgodziłam. Ciągle miałam wrażenie, że to jakaś fikcja, on jest bardzo przystojny, wiem, że się podoba kobietom itd., nie wierzyłam, że chce być ze mną i tak jak obiecywał - zamieszkać wspólnie, a potem no coś więcej . I właśnie... chodzi o to, że mimo tych obietnic ciężko było mu znaleźć dla mnie czas, pracował w sumie 6dni w tygodniu, wydawało mi się, że zakochany człowiek w momencie kiedy ma czas wolny to chce go spędzić z tą drugą osobą. Chciałam to zakończyć, ale on ciągle nalegał żebym tego nie robiła, że kocha itd., ale nie umiał mi tego pokazać, może nie chciał bo tak nie było. I teraz przy tym "ostatecznym zakończeniu" znajomości było tak samo, nie przyjechał tak jak się umówił, moja cierpliwość skończyła się... A on mi powiedział na to, że i tak przyjedzie jak "zejdzie mu malinka po poprzedniej nocy u innej" ! No i dziewczyny, co Wy na to? Oczywiście po chwili powiedział, że to kłamstwo, chciał wzbudzić we mnie zazdrość bo ja zawsze mu powtarzałam,że jak sobie znajdzie kogoś to ma iść do tej innej i mi nie zawracać głowy. Nie chcę go znać, wydaje mi się, że jak ktoś coś takiego mówi to zawsze jest w tym ziarnko prawdy i to nie jest jakieś wzbudzanie zazdrości. Dziewczyny, co to jest za typ faceta? Kretyn? Czy ja jestem kretynką i złapałam się na jego czułe słówka, a on i tak miał kogoś na boku.. Co? Znacie podobne przypadki?
Co do pogrubionego - mój były miał też takie idiotyczne żarty.
Pisaliśmy ze sobą, on potrafił mi powiedzieć, że właśnie jest u kochanki. Byłam u niego, dostawał jakiegoś smsa to tekst - kochanka moja napisała itp. I tak samo, później gadka, że on żartuje, że chciał wzbudzić zazdrość. To już było chwilę przed naszym rozstaniem i też pod koniec nie mógł dla mnie czasu znaleźć, chociaż twierdził, że mu zależy i bla bla. A jak chciałam to wszystko zakończyć, nie chciał. Kilka dni później się rozstaliśmy i kilka dni po rozstaniu był już ze swoją byłą.

To taki mój przypadek, oczywiście nie twierdzę, że z Wami też tak jest lub będzie, jednak zdystansowałabym się trochę na Twoim miejscu, bo owszem, zakochany facet w wolnych chwilach chcę jak najwięcej czasu spędzać z dziewczyną.
to dużo i mało i wszystko.
alekziz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując