Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40641742]to ja też się wypowiem 
wyżej wspomniane zostało, że rodzina/przyjaciele są po to aby nas wspierać, to prawda (tak przynajmniej powinno być), ale żadna relacja nie jest jednostronna. nasi bliscy też nas potrzebują i też chcą naszego wsparcia i potrzebują naszej obecności. zdaję sobie sprawę, że kariera, która jest dla Ciebie bardzo ważna zajmuje wiele czasu i nie oszukujmy się łatwo nie ma ale uważam, że choćby w minimalnym stopniu czy też "kosztem siebie" powinniśmy poświęcać czas bliskim (jeśli oczywiście kontakty między nami są dobre i jesteśmy zgraną rodzinką).
może teraz się narażę ale myślę, że odpuszczenie jednej lekcji języka, czy odłożenie w czasie przeczytania nowej książki nie spowoduje od razu końca naszego zawodowego życia, a może sprawić wiele przyjemności stęsknionej mamie czy przyjaciółce, która nie widziała nas miesiąc [/QUOTE]
Również się zgodzę . Poza tym zawsze można ograniczyć wizaż . W moim przypadku byłoby to godzina-dwie więcej czasu dziennie .
A jeśli chodzi o znajomych to wiem, że jak parę razy się nie skorzysta z zaproszenia to potem ciężko jest otrzymać kolejne .
Czas edycji: 2013-05-04 o 21:12
|