2007-04-04, 11:33
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Rzęsiska
Cytat:
Napisane przez sinka84
jejku może żle sie wyraziłam ona miała dokładnie to samo robione, doklejono jej do naturalnych rzęs sztuczne pojedyncze. Są trzy rozdaje: krótkie, średnie i długie. Ona miała zrobione średnie a i tak wyglądały mega długo. Najlepiej po 3 tygodniach je podczas demakijażu delikatnie poodklejać, ponieważ po tym czasie same odpadają i śmiesnie to wygląda jak jedną stonę ma się jeszcze długą a drugą króciutką.
Koleżanka robiła to u kosmetyczki w Sosnowcu na Śląsku.
|
Sinka, to z pewnością nie mogły być rzęsy Xtreme Lashes, ponieważ po pierwsze ich rzęsy nie są w trzech rozmiarach,ale w dwunastu( od 6mm do 17mm),więc można je dobrać IDEALNIE do preferencji, poza tym te się same nie odklejają po 3 tyg. , wypadają naturalne razem ze sztucznymi, ale to normalny proces i sztuczne nie mają tu nic do rzeczy, rzęsy jak wszystkie włosy najzwyczajniej w świecie mają swój cykl życiowy. A już zdecydowanie nie da sie ich samemu odkleić , można sobie co najwyżej powyrywać w ten sposób naturalne rzęsy.. Widocznie juz pojawili sie jacyś nieudolni naśladowcy, to smutne, bo zdaje się,że wytaniają i psują renomę tym fajnym rzęsom.. Ja mam je już ponad miesiąc i faktycznie parę mi(dość równomiernie ) wypadło,ale do głowy by mi nie przyszło je zdjąc podczas demakijażu, bo naprawdę mocno sie trzymają, zamierzam je uzupełnić i tyle.
|
|
|