Wątek
:
Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
2013-05-05, 12:21
#
2109
Margosia__
Zakorzenienie
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cytat:
Napisane przez
moonlightdancer
Z pytań praktycznych: Czy łóżeczko z opuszczanym bokiem jest ok? Kiedyś pisałyście że dobrze jest jak dziecko ma mozliwość wyjścia samemu bo wtedy nie będzie kombinowac ale polecane były chyba wyciągane te patyki. Tu jak oglądaliśmy łóżeczka ładne były takie z opuszczanym bokiem. Za tydzień mamy kupić więc tak pytam czy to dobre rozwiązanie. Jakoś boję się że jeszcze mi dziecko we śnie wypadnie z takiego.
Ja nie pomogę bo my mamy wyciągane szczebelki
A doświadczenia nie mam żadnego
Najwyżej na początki jak opuścicie bok można krzesłem zastawić, żeby Małe nie spadło, albo rozłożyć pod jakiś materacyk albo kocyk w razie W? No bo szkoda, żebyście kupowali coś co Wam sie nie podoba
Cytat:
Napisane przez
elaine-blath
Margoś:
a Ty sama będziesz od nich wracać? jak Tobie się autkiem taką długą podróż jeździ? tzn masz maleńki brzuszek więc pewnie Cię nic nie ciśnienie...
a u mnie juz zaczynają się negocjacje czy jednak chociaż kawałek nie pojadę
hihii stwierdziłam że ma autko wysprząta to wrócimy do tematu
Sama będę wracać
Czy mam mały brzuch to nie wiem, około 101 cm pod pępkiem (bo tam mam najszersze miejsce)
Ale nic mnie nie ugniata, nie ciśnie
Jedna Mama z mojego żłobka w zeszłym roku sama jechała na poród do Berlina (jechała na początku 38t nie w trakcie porodu
) i dała rade to ja tylko do Krk też dam radę
Ale mój Glut mi nie przeszkadza bo on i tak ciągle śpi
Chyba, że mu będę całą drogę do domu puszczać Jedzie pociąg Rynkowskiego bo już zaczyna na niego reagować powoli
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Margosia__
Znajdź więcej postów Margosia__