Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bo my kochamy K-Pop!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-05, 12:21   #263
gwercia
Raczkowanie

Dot.: Bo my kochamy K-Pop!

Cytat:
Ja mam teraz prawie 26 lat i nigdy mi ten obraz słodkiego chłopaczka nie pasował. Zuuuupełnie nie. Z resztą mi się słodkie chłopaczki nigdy nie podobały, nawet jak w gimnazjum byłam. Odruch "a idź mi stąd i nie wracaj" murowany.
Dlatego od początku moim biasem został Jjong, który ma bardziej męski image juz z uwagi na bardzo męskie rysy twarzy
Taemin został przeklęty bardziej damską urodą i dlatego ciężej mu zerwać ze starym imagem i ta różnica jest tak duża.
Znowu możemy sobie podać ręke. Ja nawet jako nastolatka nie lubiłam słodkich chłopaczków. Chociaż to dziwne bo mam charakter jak Honey z Ouran (na serio, moją rodzine doprowadza to do szału, bo nie powinnam być tak dziecinna w tym wieku).

Cytat:
Tutaj to ja nie jestem pewna. On ma ciągle taki image, więc może mu pasuje? Zboczeniec chodzi do damskiej toalety babki podglądać

ja wam mówie on jest dziewczyną, tylko się przebiera żeby być w boysbandzie z sexy chłopakami, taki myk jak w większości koreańskich dram

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Też nad tym myślałam. Jak byłam wczoraj na Parku Jurajskim 3D, to wraz z przyjaciółką stwierdziłyśmy, że wnuczka tego milionera (nazywała się chyba Lex?) wygląda jak Ren Zrobiłyśmy nawet porównanie, co sądzicie?

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...18888113_n.jpg
Faktycznie!
gwercia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując