2013-05-05, 12:21
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bo my kochamy K-Pop!
Cytat:
Ja mam teraz prawie 26 lat i nigdy mi ten obraz słodkiego chłopaczka nie pasował. Zuuuupełnie nie. Z resztą mi się słodkie chłopaczki nigdy nie podobały, nawet jak w gimnazjum byłam. Odruch "a idź mi stąd i nie wracaj" murowany.
Dlatego od początku moim biasem został Jjong, który ma bardziej męski image juz z uwagi na bardzo męskie rysy twarzy
Taemin został przeklęty bardziej damską urodą i dlatego ciężej mu zerwać ze starym imagem i ta różnica jest tak duża.
|
Znowu możemy sobie podać ręke. Ja nawet jako nastolatka nie lubiłam słodkich chłopaczków. Chociaż to dziwne bo mam charakter jak Honey z Ouran (na serio, moją rodzine doprowadza to do szału, bo nie powinnam być tak dziecinna w tym wieku).
Cytat:
Tutaj to ja nie jestem pewna. On ma ciągle taki image, więc może mu pasuje? Zboczeniec chodzi do damskiej toalety babki podglądać
|
ja wam mówie on jest dziewczyną, tylko się przebiera żeby być w boysbandzie z sexy chłopakami, taki myk jak w większości koreańskich dram
---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------
Cytat:
Też nad tym myślałam. Jak byłam wczoraj na Parku Jurajskim 3D, to wraz z przyjaciółką stwierdziłyśmy, że wnuczka tego milionera (nazywała się chyba Lex?) wygląda jak Ren Zrobiłyśmy nawet porównanie, co sądzicie?
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...18888113_n.jpg
|
Faktycznie!
|
|
|