Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przyjaciółka mnie zdradziła?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-05, 15:49   #1
_Cathy_
Przyczajenie

Przyjaciółka mnie zdradziła?

Założyłam nowe konto by zostać anonimowa, ponieważ na normalnym koncie mam zbyt dużo informacji o sobie, a owałabym uniknąć jakichkolwiek nieporozumień.
Problem może wydawać się błahy, ale taka już jestem, że wszystko bardzo przeżywam, więc muszę się "wygadać", oceńcie moją sytuacje i jakbyście postąpiły na moim miejscu.
Flirtowałam z pewnym chłopakiem, znam go już pare dobrych lat, ale ostatnio między nami zaiskrzyło i muszę przyznać, że trochę się zaangażowałam, oczywiście ze wszystkim dzieliłam się z moją przyjaciółką, która oczywiście życzyła mi szczęścia i często powtarzała, że to dobra partia dla mnie, pasujemy do siebie itp. On nigdy jakoś nie zwracał na nią uwagi, ale jak odnowiliśmy kontakty to automatycznie odnowił je z S. Na początku było wszystko dobrze, ale potem zaczynało się coś walić, widziałam już mniejsze zaangażowanie z jego strony, nie wiem czym było to spowodowane, przyznam, że S. jest bardziej pewna siebie, śmiała i sama często zaczynała z nim rozmowę, potem przy wspólnych wyjściach zaczęły się wygłupy, przytulanki itp. Już wtedy nie potrafiłam na to patrzeć ale wmawiałam sobie, że wszystko wyolbrzymiam, dopiero wczoraj wszystko do mnie dotarło, byłam na imprezie, gdzie została zaproszona również S. i On wiem, że ona wypiła trochę, ale ogarniała całą sytuację on prawie nic. Przestali w ogóle zwracać na mnie uwagę, a że siedziałam w pobliżu ich wszystko doskonale widziałam, zaczęło się od przytulania, potem miziania, pocałunki a skończyło... do końca nie wiem, ale na buziakach na pewno nie po prostu mieli na mnie już brzydko mówiąc wywalone nie wiem co mam robić, bo na prawdę się na niej zawiodłam i na nim, ale nie mogę sprawić, żeby wolał mnie, ale ja na pewno bym się tak nie zachowało, a przyjaźnimy się już dłuższy czas i jest na prawdę ważną osobą w moim życiu. Ona oczywiście uważa, że nic się nie stało, dużo mi opowiadała o całym zajściu i dzisiaj dzwoniła z propozycją spotkania, ale mi przeszła ochota na widywanie się z nią, a tym bardziej widok jego. Powiedzcie mi dziewczyny co robić?
_Cathy_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując