Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-05, 18:56   #2247
Oliath
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
Mnie TŻ w majówke taki numer odwalił. Byliśmy u znajomych i uwalił się jak świn.ia. Wstyd normalnie jak wysiadliśmy z auta. Obraz rodziny patologicznej. Ja z brzuchem i nawalony do granic możliwości TŻ który nie jest w stanie dojść do domu. Mina sąsiadów bezcenna. Zasnął od razu w sypialni a ja jak zwykle w salonie. Nie dość, że stłukł szklanke która stała na moim stoiku nocnym to zwymiotował na świeżo pościelone łóżko. Prawie dziada ze złości zabiłam.
Tak byłam wkurzona na niego, że cały dzień go olewałam i na poprawę humoru poszłam na zakupy i kupiłam piekielnie drogą bieliznę. Nowiusieńki cudowny staniczek...
widzisz, moj zasnal w przedpokoju, w butach i kurtce zimowej, na krzesle a ja mialam zlosliwy ubaw, ze pies, skadinad zachwycony jego przystepnoscia, mu morde lizal pol nocy
Cytat:
Napisane przez krysiaa2608 Pokaż wiadomość
Moja mama mnie rodziła około godzinę (obudziła się między północą a pierwszą i stwierdziła, że "coś tam pobolewa, to pojedzie i sprawdzi", a o 1:55 byłam na świecie), moją pierwszą siostrę 30 minut, a najmłodszą 15 minut (odeszły jej wody jak była ze mną sama w domu, kazała mi szybko zadzwonić po karetę i... w karetce urodziła) - także kochane, krótki i lekki poród jest możliwy
JA TEZ TAK CHCE !!!
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora