Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 3 kilogramy za dużo
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-05, 19:23   #1
anielski
Przyczajenie

3 kilogramy za dużo

witam.
Obserwuje i korzystam z forum długi czas ale dopiero teraz postanowiłam założyć konto, więc witam. Od razu napiszę, iz wiem ze w temacie schudnięcia jest już wielle wypowiedzi ale nie optrzymałam w żadnej z nich odpowiedzi na swoje zmartwienie. Otóż mam 20 lat 169 i ważyłam zawsze 53 kilo, byłam szczupła nic mi nie przeszkadzało. Przez ostatni miesiąc zauważyłam na wadze skok do 55, a przez ostatni tydzień zauważyłam nawet że przytyłam na brzuchu i ważę 56 kilogramów. Nie dokońca się z tym dobrze czuję ale nie wiem jak sobie z tym poradzić. Nie wiem nawet z czego to wynika, bo zawsze jadłam różne rzeczy często chipsy itp i nigdy nie stanowiło to problemu dla mojej wagi. Dodam że od miesiąca albo dłużej biegam trzy razy w tygodniu i to mnie naprawde dziwi. Nie chciałabym do konca życia odrzucić jedzenia innych rzeczy niż dietetycznych. Może macie dla mnie jakieś rady? Co jaki czas najlepiej i jak duże posiłki spożywać, oczywiście z czego mają się składać? No i czy wystarczy zwiększyć aktywność fizyczną np bieganie i jakieś ćwiczenia, czy basen? Chciałabym zrzucić te 3 kg i w miare utrzymywac wagę 53 kilogramów.
Proszę o pomoc.
anielski jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując