2013-05-06, 08:43
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Vaniqa opinie, zbedne owlosienie
Cytat:
Napisane przez renia2616
kamilaxxx35 nie ma oczywiście problemu tylko tam też nie jest taki tani, dokładnie to 81,43 euro. Chciałabym zapytać czy Ty już go stosowałaś bo ja już miesiąc i jak narazie efektu brak i tak się zastanawiam czy może coś źle robię, może najpierw powinnam woskiem usunąć owłosienie i dopiero smarować ale boję się wyrwać by później nie urosły wąsiska czarne i długie. Mam PCOS i hirsutyzm i być może on na to nie działa. Pozdrawiam
|
Dziękuję za możliwość pomocy przy zakupie. Nie ma problemu żeby zapłacić te
83 euro, to i tak mniej niż w Polsce. Bardzo Cie proszę o szczegóły jak mogłybyśmy załatwić tą sprawę. Daj prosze znać tutaj albo na prywatny mail kamila350@poczta.onet.pl Co do samego kremu... nie pocieszę Cię. W moim przypadku ten krem spełnia tylko funkcję spowalniające odrastanie włosków, ale chociaż i to dobre. Mam problem z włoskami nad wargą (wąsikiem) i troszkę na brodzie. Depilacja woskiem+krem. Proces powodujący wolniejsze odrastanie i jakby tych włosków jest mniej. Kiedys byłam u pani ginekolog i ona doradziła mi Vaniqe. Ale żeby wzmocnić efekt dostałam jeszcze tabletki SPIRONOL. Razem miało mić silne działanie z gwarancją całkowitej eliminacji włosków. Ale te tabletki źle na mnie działały. Zostałam przy samym kremie. Pamietaj, że każdy organizm to inna reakcja. Może Tobie sie uda, czego serdecznie życzę. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Kamila.
|
|
|