Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Vaniqa opinie, zbedne owlosienie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-06, 08:43   #10
kamilaxxx35
Przyczajenie

Dot.: Vaniqa opinie, zbedne owlosienie

Cytat:
Napisane przez renia2616 Pokaż wiadomość
kamilaxxx35 nie ma oczywiście problemu tylko tam też nie jest taki tani, dokładnie to 81,43 euro. Chciałabym zapytać czy Ty już go stosowałaś bo ja już miesiąc i jak narazie efektu brak i tak się zastanawiam czy może coś źle robię, może najpierw powinnam woskiem usunąć owłosienie i dopiero smarować ale boję się wyrwać by później nie urosły wąsiska czarne i długie. Mam PCOS i hirsutyzm i być może on na to nie działa. Pozdrawiam
Dziękuję za możliwość pomocy przy zakupie. Nie ma problemu żeby zapłacić te
83 euro, to i tak mniej niż w Polsce. Bardzo Cie proszę o szczegóły jak mogłybyśmy załatwić tą sprawę. Daj prosze znać tutaj albo na prywatny mail kamila350@poczta.onet.pl Co do samego kremu... nie pocieszę Cię. W moim przypadku ten krem spełnia tylko funkcję spowalniające odrastanie włosków, ale chociaż i to dobre. Mam problem z włoskami nad wargą (wąsikiem) i troszkę na brodzie. Depilacja woskiem+krem. Proces powodujący wolniejsze odrastanie i jakby tych włosków jest mniej. Kiedys byłam u pani ginekolog i ona doradziła mi Vaniqe. Ale żeby wzmocnić efekt dostałam jeszcze tabletki SPIRONOL. Razem miało mić silne działanie z gwarancją całkowitej eliminacji włosków. Ale te tabletki źle na mnie działały. Zostałam przy samym kremie. Pamietaj, że każdy organizm to inna reakcja. Może Tobie sie uda, czego serdecznie życzę. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Kamila.
kamilaxxx35 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując