Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-06, 16:54   #3243
lonely_lady
Zakorzenienie

Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15

Cytat:
Napisane przez _pola Pokaż wiadomość
Lonely ja bym zostawiła - piękny jest A prawdziwy facet różu się nie boi

Cytat:
Napisane przez joooasia Pokaż wiadomość
lonely, bombowy śpiworek!! ja tez mam jeden dla Jaśka w kolorze hm... liliowym (?) ale tak mi się podobał, że stwierdziłam, że najwyżej będę miała na przyszłość dla córy

a liliowy to dla chłopca nie moż być ? bo my kupiliśmy fioletowy wózek i tak troszkę pod liliowy podchodzi

Cytat:
Napisane przez AsieniA Pokaż wiadomość
no chyba że tak ale za jeden różowy śpiworek na bank się nie obrazi

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Cześć ponownie
Wyszliśmy z domu przed 10, a dopiero przed 16 wróciłam Mąż od razu pojechał dalej robić na mieszkanie, pewnie znowu przyleci ok 24:00 Oprócz jednej sprawy związanej z autem i wkur...zenia się w UM na stare, przemądrzałe babsko załatwiliśmy wszystko co było zaplanowane tylko prawdopodobnie czeka nas na dniach wycieczka do Krakowa Odebrałam też wyniki: HCV ok, Toxo - wynik ciut większy niż na początku ciąży, ale dalej ujemny (to dobrze czy źle ) no i najważniejsze - nie wyhodowali paciora Lecę po truskawki i może trochę ponadrabiam
za załatwione sprawy i dobre wyniki

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Jak mąż nie będzie mieć nic przeciwko to zostaw różowy, a jak stwierdzi, że nie bardzo to wrzuć do prania z czarnymi rzeczami i jeansami to może na fiolet zejdzie lekko.
no właśnie o dziwo mojemu Tż nie przeszkadza aż jestem w szoku..
chociaż on lubi różowy, ma dwie koszulki polo w tym kolorze

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
słodki

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora