Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-06, 19:44   #4513
angel166
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40659917]Cześć!

Eliza ja też mocno trzymam!!

Ja już po porannym spacerze TŻ miał zamówione ciasto do pracy i pomogłam mu je odebrać, potem koleżanka go zabrała samochodem i już jest na miejscu. A ja kupiłam pieczywko i siedzę w domu.

Dziś 29t2d ciąży. W tym dniu poprzedniej ciąży straciłam Dawidka. Miałam w nocy koszmary, ale teraz będę się starała już myśleć pozytywnie. Mały już od rana się ruszał, więc mnie uspokaja.[/QUOTE]

będzie dobrze kochana, musi być jak to mówi mój m. innej opcji nie ma!,)

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jest serduszkoMałe ma 0,5 cmJestem taka szczęśliwaPóz niej wrzuce fotke
gratuluje i sciskam

Cytat:
Napisane przez niunka045 Pokaż wiadomość
Ile trwa obowiązkowe minimum? Ja wiem, że to tylko ciałko Jasia ale tak sie martwię ze mu zimno ze bedzie bolało...wczoraj mieliśmy taka sytuację ze zaczęłam płakać w domu ze Chce do Jasia ze nie dam rady. TZ ze on tu z nami jest i teraz czuwa nad nami i w tym momencie zaczęła mrygac jedna z 3 żarówek i po chwili przestała. On chyba naprawde jest z nami tu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Jest z Wami, patrzy z góry na swoją mamusie i tatusia
Jesteś bardzo dzielna kochana!
i tak jak dziewczyny piszą najlepiej zlecic wszystko zakladowi.
Ale serce mnie ściska jak wyobrazic sobie próbuje co przeżywacie

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora