Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-06, 19:49   #3322
gosiulka22
Wtajemniczenie

Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
MY po wizycie i uwaga uwaga: MAM POZWOLENIA NA WYJŚCIE Szyjka trzyma a kłucia są od kręgosłupa najprawdopodobniej. POwiedział, żebym też nie przeginała i nie latała non stop, ale na zakupki mogę sobie wychodzić, więc pojedziemy w któryś dzień po łóżeczko i poszukać wózka. Cieszę się jak głupia.

OD ostatniej wizyty przytyłam kg. Na plusie +13 kg...

Malutka moja perełka główką w dół i waży w 33tyg 3 dniu 2300 gram

Luteina jeszcze do piątku a potem to odstawić, bo mówi, że już nie będzie sensu brać

Następna wizyta 22 maj. Jenny dopiszesz??
za wizyte i super że w końcu możesz gdzieś wyjść. A tym bardziej że bedziesz sobie mogła wózek i łóżeczko wybrać

Cytat:
Napisane przez __paulina__ Pokaż wiadomość
Dziękuję za wszystkie gratulacje, to bardzo miłe.
W sobotę ok. 19 przyjeli mnie do szpitala. Pojechalismy po odejsciu wód. Potem dokumenty i na sale porodowa. Pierwsze skorcze nie bolaly. Ale potem kazdy nastepny bardziej bolesny. Chcialam zzo wiec tylko z utesknieniem czekalam na odpowiednie rozwarcie zeby mogli je podac, a to rozwarcie bylo dopiero o 7 rano. Podali mi oxy zeby wzmocnic skorcze po zzo a potem juz szybko i bezbolesnie poszlo - o 8:25 dokladnie urodzil sie Piotrus.
Polozyli mi go na piersi poczekali az pepowina przestanie pulsowac.
Mialam naciecie ale nic nie czulam, szycia rowniez. Wczoraj i dzis troche boli przy siedzeniu ale zwykly paracetamol sobie radzi.
Mały jest cudowny.
Strasznie duzo spi i przez to karmienie go zajmuje mi dwa razy wiecej czasu niz innym... leniuszek z niego
Jak wszystkie wyniki beda dobre to jutro nas wypuszcza.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Oby jutro Was wypuścili. Fajnie że maluszek jest grzeczny
no i sliczny
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora