Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marcheweczka, butla soczku, zaraz stuknie nam pół roczku. Mamusie XI-XII 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-06, 19:37   #85
dzika_kaka
Zakorzenienie

Dot.: Marcheweczka, butla soczku, zaraz stuknie nam pół roczku. Mamusie XI-XII 2012

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
chłopcom wszystko zajmuje ciut więcej czasu później też tak mają

Cytat:
ale cuda tak z ciekawości - ile czasu robisz taką bransoletkę

Ze dwa dni by się zeszło najmarniej. Posiadając dziecko to pewnie ze dwa miesiące

Cytat:
Napisane przez kia_mia Pokaż wiadomość
zaje biste !!!!!!! klask i:

Cytat:
koniecznie wypróbuj spacerówkę po 1. to co Sola mówi a po 2. to widnokrąg mimo wszystko w gondoli jest mocno przysłonięty
nasz Daśko w tej spacerówce wczoraj był dużo spokojniejszy niż w gondoli mimo że siedzenie miał nawet bardziej na płasko rozłożone
Spacerówka zamontowana, trochę klepie stęchlizną po piwnicy Mam nadzieję, że do jutra odpowiednio się wywietrzy. A tak między nami to nasza spacerówka jest gówniana. Nie wiem co za jakaś pomroczność nas dopadła, że to mutsy wybraliśmy. Beznadziejny ten wózek cały. A w sklepie wydawał się taki fajny
Powiedziałam Ewce, że jak będzie niegrzeczna po zmianie wózka to ją oddam

Cytat:
Napisane przez moonie_85 Pokaż wiadomość
To zależy czy bigle do kolczyków masz niklowane czy nie, tudzież z domieszką niklu. Bo jak tak to nie mogę Od najmniejszej nawet domieszki niklu mam uszy jak dumbo.
Kolczyki robię tylko ze srebrem

Cytat:
Napisane przez paulina_cz Pokaż wiadomość
No powiem Ci, że zdolna bestyja z Ciebie

Cytat:
Napisane przez paulina_cz Pokaż wiadomość
Bo Pola od Poli Ale jak na nią czasami patrzę, to dla mnie wykapana Apolonia
Ty wiesz, że ja też tak czasem mam. Względem tżta. Mój tż to Mariusz ale często mi na Zdzisława wygląda

dzika_kaka jest offline Zgłoś do moderatora