Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od dzis biegam aby schudnąć!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-07, 08:05   #119
Carolinee90
Przyczajenie

Dot.: Od dzis biegam aby schudnąć!!!

Hey Dziewczyny

Kakcia wczoraj przy wieczornym bieganiu przydarzyło mi się dokładnie to samo co Tobie, nigdy przed bieganiem nie robiłam rozgrzewki tylko ew. rozciąganie po treningu i wczoraj podczas biegania w samym środku trasy tak zaczęła mnie boleć lewa noga, że musiałam przerwać bieg, ale kiedy się zatrzymałam to było jeszcze gorzej:/ Miałam teraz biegać codziennie, ale obawiam się że przez to nie będę mogła. Mam wobec tego takie pytanie, ile czasu przed treningiem powinna trwać rozgrzewka, jakie najlepiej wykonywać ćwiczenia, macie jakieś pomysły?

To samo u mnie z wagą tak jak u Ciebie, od tygodnia cały czas ważę 59.9 kg i waga nie spada, wczoraj spotkałam się ze znajomymi i niestety złamałam dietę, jadłam w McDonalds!!! a dziś są tego skutki bo mega mnie brzuch boli:/ U mnie też chyba bardziej dotyczy to zatrzymanej wody w organizmie, mam wielki brzuch przez ostatni tydzień, zupełnie nie wiem dlaczego bo ostatnio pilnowałam w miarę diety więc nie wiem. Koleżanka mi doradziła (fitnesska żebym piła ok. 5 razy dziennie pokrzywę, która pomaga pozbyć się wody w organizmie, kupię dziś i zobaczę czy daje to jakiś efekt. Dziś zaczynam pierwszy dzień restrykcyjnej diety, bo jak widać moje ostatnie odżywianie nie przyniosło zadowalających rezultatów, ale nie poddaję się, wierzę, że uda mi się
Carolinee90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując