Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od dzis biegam aby schudnąć!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-07, 08:11   #120
utrapienie
Rozeznanie

Dot.: Od dzis biegam aby schudnąć!!!

Cytat:
Napisane przez bezpaniki Pokaż wiadomość
A co podjadasz?
Poczytaj(cie) sobie o orzechach - jest ich przecież tyle rodzajów, jedne mniej 'tłuste' niż drugie, zaopatrzcie się w dużą ilość owoców i warzyw gotowych do 'podjedzenia' - lepiej sięgnąć po świeżego ogórka, pomidora, albo marchewkę, niż banana (na noc), ale to i tak lepsze niż czipsy i batonik, albo cukierek. I - niezawodne - woda z cytryną, najlepiej nie lodowata, tylko ciepła, gdy czujecie ssanie w żołądku, choć zjadłyście syty obiad.

Natomiast, jeśli codzi o grzeszki, to powinny one 'zdarzać się' im wcześniej rano, tym lepiej, a już zwłaszcza przed bieganiem
Mam dwójkę małych dzieci, więc zapewniam, że jest u mnie w domu, co podjadać ;-) począwszy od skubnięcia jakiejś kolacyjki z pociechami, a skończywszy na ukrytych biszkoptach, herbatnikach, czy nutelli
Ostatnio wzięłam się na sposób i obieram sobie dwie małe marchewki i trochę mnie to zatyka, ale jakoś przy słodyczach mam złudne wrażenie, że dodają energii....

Odnośnie biegania, to wczoraj było 35 minut + 8 minut rozciągania na końcu. Muszę sobie kupić jakąś bluzę, bo w zwykłej, bawełnianej jestem mokra jak szczur.
Nawet ostatnio w outlecie znalazłam fajną bluzę nike na przecenie za 99 zł i wzięłam ją, mimo tego, że mój rozmiar to "L", a bluza była "XL". Z tego wszystkiego okazało się, że jest idealna na moją mamę... No i nie mam bluzy

No dobrze, dzisiaj mam trening, a bieganie dopiero jutro