Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-07, 14:14   #204
monik2092
Raczkowanie

Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

Cytat:
Napisane przez kuba222 Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

[/COLOR]

Do Yria trzeba czasu i cierpliwości. Też miałam mieszane uczucia. Dziś to mój KWC. Możesz komuś sprezentować lub na wymianakę przeznaczyć. Kogoś ucieszy
Zobaczę do wieczora. Mam ją dopiero pół godziny na nadgarstku. Muszę powiedzieć że już trochę inna się zrobiła. Taka jakby łagodniejsza i cieplejsza
Zobaczymy wieczorem

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
Napisane przez kuba222 Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

[/COLOR]

Do Yria trzeba czasu i cierpliwości. Też miałam mieszane uczucia. Dziś to mój KWC. Możesz komuś sprezentować lub na wymianakę przeznaczyć. Kogoś ucieszy

Zakupów gratulujępiękne.
A dziękuję
Teraz jeszcze tylko 1 zamówionko z kolorówki (eyeliner w pisaku, kredka turkus i zieleń i GR) i może jedno z Neroli (jak będzie -50%) i mam wszystko co chciałam
A zapasów żeli i mazideł to mam tyle, że chyba do końca roku mi starczy