2013-05-07, 17:52
|
|
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20
Cytat:
Napisane przez Rockyyy
 kurcze jak ten czas zleciał  Juz niedługo sie kochana wypakowujesz
Roxi-zdrówkaaaa
Kaliiisto moja tesciowa po raz kolejny mi wspomniała historie z zycia-z pierwszym dzieckiem cały dzien pracowała przy tytoniu(mieli uprawe) a na drugi dzien poszła rodzic.
Z najmlodszym synem pracowała w sklepie az do dnia porodu.Po dniowce wrociła do domu,dała dzieciom obiad i o 19 (w dniu porodu) chwyciły ją bóle...
Nie wiem czy to jakis kontekst do tego ze ja siedze w domu i sie oszczedzam???????? 
Tz mowi ze oona poprostu mi to opowiedziala ale ja odbieram to inaczej.......
|
To tez nie raz od niej slyszalam moja mama tez pracowala cala ciaze ale co do mnie ma inne podejscie i jak z jajkiem sie obchodzi
Cytat:
Napisane przez enlevee
o Boze...jaka ja mam zgagę dzisiaj, masakra  chce mi wypalić wnętrzności i przełyk 
|
Ja dzisiaj tez nie moge sobie z tym poradzic bleee
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40688114]Ja też, w sumie to tak planowałam zrobić już dawno, a teraz wiem, że zrobię na pewno - obczaję wcześniej rodzaje, zapiszę TŻowi DOKŁADNIE wraz ze zdjęciem jaki ma być i on w razie czego pojedzie i kupi. Bo kupić coś za tyle kasy, a potem to sprzedawać jakby się okazało nieprzydatne jest trochę bez sensu. No i ja pewnie postawię na Medelę...
A tak serio Wam napiszę, że to jest coś, o czym wolę nie myśleć. Nie wiem, jak inni, zawsze mam wrażenie, że wszystkie kobiety to lubią, tylko ja jestem dziwna, ale ja nie znoszę dotykania po sutkach i u nas to w ogóle odpada, po prostu jest to takie miejsce zapalne (ale w negatywnym znaczeniu) i jak sobie myślę, że dzidzia będzie je dewastować, to naprawdę mnie paraliżuje. Mam nadzieję, że jakoś to przetrwam, bo bardzo bym chciała karmić piersią, ale zwyczajnie mnie to przeraża....[/QUOTE]
Mam dokladnie to samo, nawet moj maz wie ze nie moze zapuszczac sie w te rejony a na mysk o karmieniu jestem przerazona:banghead:
Cytat:
Napisane przez roxi1980
"Choć już duże nasze brzuszki, to nie spieszcie się maluszki"
"Lecą tygodnie, czas prędko ucieka, za kilka tygodni porodówka czeka"
"Na Twoim pęcherzu jak na bębnie gram, poczekaj, aż wyjdę, to Ci wycisk dam"
"W prawo, w lewo "lata" brzuszek - to nie samba, to maluszek"
|
Mi sie podobaja 2 i 4
Chcialam duzo wiecej popisac ale taka jakas zmeczona sie zrobilam i oczy mi sie kleja...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|