2013-05-07, 17:02
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Matki emigrantki, czyli jak to się robi w UK - część VI
Cytat:
Napisane przez ajah
Nie ma czegoś takiego jak: taki typ 
Bardzo ważne prócz tego, ze czegoś dziecku zakazujesz, jest: jak zakazujesz.
Pisałaś wcześniej, że jesteś osobą, która trzymała dyscyplinę w domu. Ewidentne jest, że Wiktor nie respektuje zasad. Przyczyn może być mnóstwo, między innymi to, że zasady te były w nieefetywny sposób egzekwowane.
Prawda jest taa, że albo dojdziesz czym jest powodowane zachowanie Twojego dziecka i coś z tym zrobisz albo sprawa będzie się pogarszać.
|
ja doskonale zdaje sobie z tego sprawe, ze jak nic z tym nie zrobie to bedzie tylko gorzej dlatego mysle, analizuje i kombinuje jak z nim postepowac
wiem, ze wiktor nie respektuje zasad, no w tym wlasnie mamy problem, bedziemy nadal pracowac nad tym
jestem po prostu wyczerpana atmosfera w domu
Cytat:
Napisane przez ewi83
Witaj  Gratuluje fasolki
U nas tez piekna pogoda  BYlismy na spacerku, zaraz po lunchu uciekamy na nastepny- szkoda nam siedziec w domu
Gosia-  dla Eryka
My wczoraj bylismy z Antosiem na pogotowiu- zauwazylam na pieluszce cos wygladalo na slady krwi- wystraszylam sie porzadnie. Okazalo sie , ze to nie krew , ale maly moze miec miec lekka infekcje moczu, dostal antybiotyk I czekamy na wyniki badan moczu 
|
zdrowka dla Antosia zycze
ja mam zagadke z damiankiem, jak sie robi spiacy to tak strasznie placze ze az mi serce peka, wiec daje rade go uspic tylko na rekach, problem w tym ze odlozyc do wozka czasem mi sie go uda ale spi tylko jak nadal bujam i tylko w foteliku samochodowym na plasko nie ma mowy, ale to tylko czasem normalnie jak nie spi na moich kolanach to budzi sie po 15 minutach lub od razu jak odloze, mi to nie problem ze on malo spi, ale wiadomo ze nie spi to zaraz marudzi placze i kolko sie zamyka
brak mi pomyslu jak go usypiac zeby spal dluzej i zeby tak ni eplakal zasypiajac, wczesniej wychodizlam wozkiem do ogrodka lub parku i zasypial teraz i tam placze jak jest spiacy to tylko rece a i tak placze az nie zasnie
no szkoda mi babla
|
|
|