Wątek
:
Które z tych leków dostane bez recepty ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
2007-04-04, 21:07
#
10
Zabusia@
Raczkowanie
Dot.: Które z tych leków dostane bez recepty ?
Hej dziewczyny ja mam ten sam problem co wy! Moge sie z wami podzielic moimi doznaniami
oczywiscie podam to co pamietam!! Awiec zaczynam:
-pierwsze co dostalam od dermatologa to aknemycin plus;uzywalam dosc dlugo (jakies 4 butelki) pomoglo i to bradzo jakies 50-60% efektow
-potem jaies tabletki ale nie pamietam nazwy
- Isotrexin ;malo pomoglo a raczej przesuszylo skore
-Benzacne 5,10% jest swietny do dzis uzywam na pojedyncze krostki
-Aknemycin ;tez dobry ale ten nie zluszcza
-mialam jakies robione pasty sa fajne to jakos pasta cynkowa z czyms
-uzywam samej pasty cynkowej ;fajnie wysusza te miejsca
-tormentiol;pomaga w gojeniu
-hmmmm wiecej nie pamietam.Lekarz chcial mi przepisac regulon ale stwierdzilam ze jestem za mloda na tabletki hormonalne
- a i na wizazu znalazlam fajny tonik pertoleum d5 i olejek pichtowy dzieki niemu skora bardzo mi sie poprawila. zniknely podskorne kroski duze wagry,bylam w szoku po uzywaniu tego kosmetyku! swietny!!!!
POLECAM
- nie wiem czego uzywacie do mycia twarzy ale to tez bardzo wazne,ja nie moge uzywac garniera,avonu-hmmm chyba zawieraja alkochol.
-uzywalam zel vichy z granulkami i ten gleboko oczyszczajacy, sa fajne bardzo nawet i coc cena ok 40 zl ale wystarczaja na prawie 2 miesiace
-krem vichy hmmmm.......jest fajny wygladza skore troche poprawia stan ale spodziewalam sie lepszych efektow!!
-uzywalam tez wielu innych no przez 3 lata sie troche tego nagromadzilo!
-------->>moj ostatni zakup to effaclar zel!! kupilam go 2 dni temu
narazie nie wiem jak to bedzie!! mam nadzieje ze bedzie fajny.dzis tez zrobilam maseczke aspirynowa i z zielonej glinki!hmmmm zobaczymy!! DZIEWCZYNY poradzcie co mam jeszcze uzywac bo juz brak pomyslow nawet ich nie ma dermatolog! A i pytanko jak wam sie podobaja kosmetyki la roche posay(nie wiem czy tak sie to pisze
) POZDROWIENIA
Zabusia@
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Zabusia@
Znajdź więcej postów Zabusia@