Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Cytat:
Napisane przez Pradip
Jakie dziś badania robiłaś? Powodzenia jutro i daj znać co i jak. A małpa niech faktycznie przyłazi jak już musi chyba ze sie namyśliła jednak na 9 miesięczną przerwę 
|
dziś zrobiłam TSH/hTSH T4WOLNE PROLAKTYNA P/ciała a -mikrosomalne /Anty TPO sód i potas
a zostało mi zrobić jak przyjdzie franca Estradiol, LH I FSH
dziś kupiłam tztowi androvit suplement diety mam nadzieje ze pomoze jest na plemniczki 
---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------
Cytat:
Napisane przez Ania0783
Hejka,
dzisiaj przeżyłam szok - zadzoniłam do przychodni do endokrynologa żeby umówic się na zaś - a tu dupa Pani mi mówi że w tym roku już nie ma miejsc i mam dzwonic w grudniu żeby się na przyszły rok umówic  wiec cały ten rok musze placic 150 zl za wizyte
---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------
ale ide do rodzinnego bo może mi da skierowanie na badania tarczycy bo podobno raz w roku może zlecic na nfz - jakas masakra
ale zbadam sobie to tsh i sprawdze czy spada - biore już leki 1,5 miesiąca - jak nie spada to umówie się do endokrynologa i zwiększe dawke bo szkoda czasu 
|
masakra z tymi lekarzami na NFZ jak pytałam o endykrynologa to powiedzieli ze rok się czeka wiec karta do lux med. się przydaje
|