2013-05-07, 17:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: proszę pomóżcie !
Cytat:
Napisane przez Lena_94
Zgadzam się z wyjątkiem jednego.
Inne dziewczyny mogę dawać rady ale nie należy wpadać w zachwyt jak tylko jedna da jakąś pozytywną recenzję i potem koniecznie kombinować jak tylko dostać ten lek. Sama testowałam kilka i nawet nie napisałabym który był "naj" gdyż ich skuteczność zmieniała się z czasem, na plus jak i minus. Nigdy też nie masz pewności czy lek który był cudem dla 100 osób będzie tak samo dobry dla Ciebie, oczywiście możesz (przy aprobacie dermatologa) próbować, ale czasem łatwo się nakręcić i potem zawieść.
Może idź też do jakiegoś innego dermatologa?
|
...
nie do końca to miałam na mysli chodziło mi o to,żeby zdobywac szeroka wiedze na temat dręczącego problemu,poczytac jak dziewczyny zmieniły pielęgnacje ,poczytac o naturalnej kosmetyce ,o składnikach które szkodza skórze i same z łatwoscią możemy je wyeliminować...czasami samo wyeliminowanie parafiny i slsów z używanych kosmetyków przynosi dużą poprawe...ale jak dermatolog nie radzi nawilżac skóry to jest cos nie halo...ja bym skonsultowała sie absolutnie z innym...skoro po tak długim czasie nie ma poprawy...a leki zupełnie indywidualnie się dobiera,tego nie zgapiamy od koleżanek
|
|
|