Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XLIX
Wątek: Scent Bar XLIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-07, 19:19   #3265
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Dot.: Scent Bar XLIX

znad L4 no więc zaczynam tak jakby czwarty z rzędu tydzień wakacji, dwa tyg. urlopu + tydzień przetykany majówką + prawie tydzień na zwolnieniu, dawno tak nie miałam
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
ale przyjdę zwłaszcza że...
4.nie odpuszczę sobie okazji zobaczenia bluzy dresowej z żorżety

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
pyłki ?
nie, raczej mnie przewiało, bo mi wiosną i słońcem podczas majówki przygrzało i się parkowałam, spacerowałam i ogólnie biegałam po mieście dość roznegliżowana w porównaniu do zimowego odzienia z poprzednich tygodni

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Chyba tylko zachowuję pozory i sprzątam z grubsza a w kątach kothy dosłowne i metaforyczne. TZ twierdzi, że powinnam podnosić łóżka i odsuwać szafy raz na tydzień (jeszcze czego) bo jego nietopesz tak robił
niech sam podnosi i odsuwa jak taki mądry.... a co do pozorów, to świetnie Ci idzie, nauczysz mnie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Ale...byłam dziś pod elektrociepłownią Siekierki, porobiłam zdjęcia - kocham ją! Pomyślałam, że jak uporam się ze zleceniami, będę malować industrial.

A najchętniej ilustrowałabym zapachy CdG
taaaak będziesz mieć wierną wielbicielkę, industrial w Twoim wydaniu
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora