Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - proszę pomóżcie !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-07, 18:21   #11
dark01
Zakorzenienie

GG do dark01 Send a message via Skype™ to dark01
Dot.: proszę pomóżcie !

Cytat:
Napisane przez Pani Barokowa Pokaż wiadomość
Warto to sprawdzić, ale nie nakręcałabym się za bardzo. Sama jestem w podobnym wieku co autorka (mam 16 lat) i również mam trądzik. Robiłam badania hormonalne, ale wszystkie wyniki w normie. To po prostu taki wiek, w okresie dojrzewania większość nastolatków ma trądzik i zazwyczaj mija. Jednak trzeba go leczyć, odpowiednia pielęgnacja sprawi że skóra będzie wyglądać dobrze, ale musisz pogodzić się z tym ze pryszcze będą wyskakiwać.
Głowa do góry, też mam tak czasami że patrzę w lustro i chce mi się płakać, nie chcę nigdzie wychodzić, bo wyglądam okropnie. Każdy ma takie gorsze dni, ale trzeba nauczyć się jakoś z tym żyć, ludzie mają naprawdę poważniejsze problemy. Warto nauczyć się odpowiednio maskować niedoskonałości, wtedy poczujesz się znacznie lepiej. Naprawdę na wizażu jest mnóstwo wątków dotyczących pielęgnacji i makijażu cery trądzikowej, poczytaj trochę.
....
faktycznie w pospiechu przeczytałam,ze Autorka walczy z trądzikiem od 15 lat,a nie że ma 15 lat...ale zamot ze mnie,,,, w tym wieku faktycznie mozna powiedziec,ze sytuacja typowa.Czyli dobra pielęgnacja i cierpliwosć
dark01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując