2013-05-07, 19:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają!
Cytat:
Napisane przez missmalezji
 film będzie z całego dnia więc dlaczego nie...?
na filmie będzie: jak się witamy ze sobą, początek mszy i piękne skryzpce, kawałek kazania jak będzie ciekawe, przysięga, wyjście z kościoła, pierwszy taniec,oczepiny, kawałek zabawy. wystarczająco. czy film ma trwać 20 min czy 3h, kamerzysta i tak musi być cały dzień. czy tam wieczór. nie lubię filmó powyżej godziny bo dla mnie są nudne.
|
u mnie film będzie trwać maksymalnie godzinę, ale i tak wydaje mi się, że to długo. najlepiej się ogląda własnie takie 15-20 minutowe, zwłaszcza gościom
Cytat:
Napisane przez Verunka
ochhh jak słodziutko
dziewczyny.. MAMY DATĘ!!  Zdecydowalismy sie na ten 31.05.2014 We czwartek podpisujemy umowę z salą, we wtorek z zespołem 
|
gratulacje! czyli niedługo zostanie Ci tylko rok do ślubu
Cytat:
Napisane przez wenedka
Dziewczyny, z moją kicią jest źle 
|
bardzo Ci współczuję, wiem co czujesz - niedawno pożegnałam moją Kicię ukochaną...
Cytat:
Napisane przez kroooliczek89
Czy do takiej sali pasuje czerwony kolor przewodni?  tzn kremowe serwetki, i czerwone róże w kulach z wodą i wazonach? 
|
według mnie nie. ten pomarańcz będzie się gryzł z czerwienią (zależy jeszcze jaki odcień czerwieni, jeśli to będzie taka ciepła czerwień, z domieszką pomarańczu to może pasować, ale jeśli zimna, ciemna czerwień z domieszą fioletowych tonów to nie )
|
|
|