2013-05-07, 19:43
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Wenedka, przykro mi TŻ w listopadzie 2011 usypiał psiaka, niestety już nie było innego wyjścia, zwierzak bardzo się męczył... To było dla niego okropne przeżycie, bo Blek to był jego najlepszy przyjaciel... Ehh, aż mam łzę w oku jak go wspomnę...
Nie pamiętam, która pisała o datach gwarancji do spożycia na opakowaniach produktów (chyba Blondi ? ) - ja to samo mam Też zacieszam jak widzę, że coś w 2014 albo dalej Albo jakieś kolekcje sukien ślubnych 2014, to już w ogóle zaciesz :PP
Co do zazdrości. Powiem Wam, że jestem z natury okropną zazdrośnicą, ale związek z TŻ-tem niemal mnie z tego w całości wyleczył. Jesteśmy 4 lata w związku na odległość (od zawsze). Mieszkamy ok. 70 km od siebie. Ale mnie jest z tym dobrze. Mam swoje życie, dość intensywne, przebywanie z K. dwa cztery na dobę by mnie męczyło. Czasem jak mam dużo na głowie to nawet z miesiąc się nie widzimy, jak mam więcej czasu to co tydzień. Ale czasem bywa, że przyjedzie tylko na kilka godzin i wraca. A w pracy ma w pokoju kilka kobiet, jeździ na sponsoringi, gdzie też są animatorki, ale jakoś to głowy by mi nie przyszło, żeby być o to zazdrosną.
Natomiast jak ostatnio jakaś flądra skomentowała to jego foto na mojej tablicy to się wnerwiłam :P Ale nic mu nawet nie powiedziałam o tym, on sam też nie zaczął tego tematu w ogóle... Ale tak z drugiej strony to właśnie i fajne, że inne by go chciały, a go nie mają i mieć nie będą :P Może sobie baba popisać - the boy is mine ;]
|