Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-07, 19:46   #3752
Tity
Zakorzenienie

Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Kochane, skonczylo sie cesarka. Mialam 2h pelne rozwarcie ale Sofcia, zle sie wstawiala w kanal rodny
Moja krolewna urodzila sie o 13.10, 55cm, 3320g.
Mam nadzieje dostac ja niedlugo do karmienia. Nie moge zasnac, mimo, ze nie spie od wczoraj od 6 rano... T Z nie mogl z nami zostac, ale od jutra moze byc caly czas.
Najważniejsze, że to już za Tobą i maleńka zdrowa Gratuluję

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Dopiero wróciłam do domu i padam , ale mamy te panele do sypialni i kupiliśmy gres do kuchni i przedpokoju Zaraz idę zgrywać nowe foty, a potem zjeść truskawki , a wcześniej jadłam rożki malinowe - w końcu mieli nową dostawę w lewiatanie
Gratuluję zakupów. Rożków zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
byla moja familia ale jako,ze ja na pooperacyjnej to lipa i byli momencik.. tz byl dluzej,przywiozl Zuzinka w mydelniczce..boze,jakie to szczescie..jak ona sie miescila w brzuchu moim?!
ma oczy tz..identyczne..platki uszu moje..i rude rzesy czyli bedzie rudzinek Zuzinek
ma male slodkie ustka,nosek..taka pyzunia
karmia ja mm jestem troche zla bo po cc nie daja tu dziecka nawet na cyca i niby jutro/pojutrze moge zaczac ja przystawiac ale wiem,ze najwazniejsze te pierwsze chwile
niewiem co bedzie..
siedzielismy i patrzylismy z tz na to malenstwo..i wiem,jestem pewna,ze bedzie dobrze..
moze to hormony czy co ale placze z ogromu milosci..milosci do czlowieka wazacego niespelna 5kg..

rana boli,ale co chwila zmuszam sie by usiasc i przejsc choc kilka krokow.. nawet przed odwiedzinami wlosy zrobilam i makeup xxD wszyscy ze mnie lali,"kapiel"w zlewie,szpitalna koszula,zgieta w pol i z tuszem do rzes w reku
chce juz jutro i by mnie przeniesli gdzies gdzie bede miec Z ze soba..

dziecko to najwiekszy skarb swiata,gratuluje wszystkim nowo rozpakowanym,i tym ktorych wielki dzien nadchodzi

kupa bolu,krwi i obcych paluchow miedzy nogami ale to nieistotne..
w czasie skurczy mowilam sobie"dobrze ze skurcz bo zaraz przerwa" i wylamywalam tz palce przypadkiem:p zaraz opisze jakos sensownie wszystko bo poki co same ochy i achy nad malutka:p
No to Ty niezła jesteś Szybko wstałaś Super

banka uroczy maluch
humpback miałaś rację z mieszaniem mąki, chałka wyszła super wypaśna Zjadłam na raz pół keksówki, mąż też zachwycony
Chyba idę po jeszcze....

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora