Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-07, 20:01   #918
mm111111
Wtajemniczenie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Wstawiam dzisiejszy zestaw z melisskami i lecę na dwór się uczyć
Boski <3 skąd spodnie?

Cytat:
Napisane przez lola23 Pokaż wiadomość
Witam
Dziewczyny, wiem że jest tutaj wiele posiadaczek białych Conversów.
Jak je pierzecie aby po wyschnięciu nie pojawiły się zażółcenia. Jeśli takowe się zrobią, jak się ich pozbyć?
Jeszcze nie prałam więc nie pomogę

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Hej
Ale dzisiaj jestem śpiąca!!! A zaraz chcę jeszcze troszkę poćwiczyć, żeby wpaść znowu w ten rytm
Dziś znalazłam chwilkę i odwiedziłam salon Play'a. Przeniosłam swój numer, bo to, co proponuje starym klientom Orange, to jakaś kpina!!! Teraz muszę czekać do czerwca i będę już miała nowego operatora- mam nadzieję, że lepszego
Uciekam poćwiczyć, a później troszkę poczytam Choć najchętniej z miejsca poszłabym spać

Dziękuję
Startowałam z tą nową płytką i wytrwałam 30 minut Dzisiaj mnie boli dupsko i nogi Zaraz chcę znowu choć 30 minut poćwiczyć, żeby mięśnie się przyzwyczaiły

Jak byłam na Malcie w zeszłą niedzielę, to jeszcze były Ale ciuchy już poprzebierane.

Po rowerku kondycja zdecydowanie się poprawia. Jeździłam swojego czasu sporo i efekty były

Melisski
Czekam aż przyjdą do mnie moje zamówione i już się nie mogę ich doczekać
Ja też pożegnam się z Plusem. Niestety umowa mi się kończy dopiero w grudniu, więc najszybciej w październiku dopiero podpiszę umowę w Play Bardzo bym chciała to przyspieszyć, ale chyba się nie da, chyba, że macie jakiś pomysł?
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora