Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-07, 20:08   #2807
Pradip
Zakorzenienie

Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012

Cytat:
Napisane przez Ania0783 Pokaż wiadomość
Hej mój tz tez brał androvit ale źle się niby po nim czuł i niestety odstawił
a co mu było?
Szkoda że "namacalnie" nie da rady sprawdzić czy te suplementy coś dają
Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
A ja wróciłam z urlopu tygodniowego. Masakra siedze dzisiaj od rana w robocie i padam :/ nic mi się nie chce, głowa nie daje o sobie zapomnieć :/

Nie mam sił. Wpadam na sekunde dosłownie bo mam kilka spraw w pracy do zrobienia..

Pozdrawiam
ej miałaś się oszczędzać !!!
Cytat:
Napisane przez Eleo765 Pokaż wiadomość
pochwalę się wam, że jak wam miesiąc temu mówiłam że zaczynamy z mężem biegać to wciąż trwamy. Co prawda ja ostatni tydzień choruję i jeszcze dziś kaszlę jak cholera, ale mój mąż od 5 tygodni codziennie biega/pływa i w przyszły weekend ma zamiar pobiec w pierwszym w życiu minimaratronie (5 km). To dla nas o tyle sukces że mąż waży 120 kg i od lat nie miał ochoty niczego ze sobą zrobić, a teraz ja zostaję daleko w tyle i sapię, a on biegnie. Mówię wam, podziwiam go, a już nie wierzyłam że kiedykolwiek schudnie. Jak się chce, to można WSZYSTKO! jutro mam zamiar do niego dołączyć z bieganiem po chorobie.
no i poza tym wszędzie widzę babeczki w ciąży
ogromne brawa dla męża
a Ty go jeszcze przegonisz jak wydobrzejesz
Cytat:
Napisane przez PPPatinka Pokaż wiadomość
dziś już miały być ale nie chciało mi się isc po nie po pracy a jutro i tak mam wizyte u endykrynologa od razu aby skonsultować chociaż czesc tych wynikow na androvit zdecydowałam się bo wiemy ze maz ma słabsze nasienie tylkoe winik zostawil w karcie u lekarza u którego mielismy mieć wczoraj wizyte i konsultacje ale tzta dorwaly korzonki i ledwo zyje wiec wizyta musi poczekać a szkoda czasu jak można już zacząć poprawiac zolnierzyki a najwyzej później cos jeszcze dolozy lekarz na razie nie marudzi ze się zle czuje a wzial z 1,5 temu pierwsza tabletke zobaczymy jakie będą rezultaty) a czemu odwołujesz wizyte u gina?
Mój też miał mało ruchawe i nie wiadomo czy zabieg coś mu pomógł więc nie wiem czy mogę/powinnam dawać mu teraz jakieś wspomagacze.
A na kiedy przełożyliście wizytę męża? Bolą go jeszcze plecy?
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora