Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13 cz.50
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-07, 21:24   #175
eszanka
Zadomowienie

Dot.: Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13 cz.50

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Padam na twarz. Jeśli tak ma wyglądać cały tydzien przedslubny to na weselu chyba będę spać. Wyszłam z pracy o 14h i do teraz cały czas cos zalatwilabym
Chyba tak ma wyglądać...
Ja na 10 dni przed też umieram

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
Napisane przez dziobun Pokaż wiadomość
a dziewczyny, mam do Was pytanie.
Byłam dzis u kilku florystek i mam zagadkę. Chcę mniej więcej taki bukiecik jak w załączniku, kilka gałązek hortensji i różę gałązkową.
Ile taki bukiet realnie powinien kosztować? Bo jak mi pani w jednym punkcie powiedziała 200zł i jeszcze 100 za mniejszy bukiecik dla świadkowej z samej hortensji to nie powiem, zatkało mnie lekko. Wiem, że niektóre dziewczyny mają tu bukiety i po 350zł ale tam sa piwonie i inne cuda, a nie zwykła hortensja
Mnie za mój (jest w klubie) i mały z czerwonych róż dla świadkowej jedna kobieta krzyknęła 300 zł, a inna już powiedziała, że zamknie się w 200 zł. A też nic szczególnego w nim nie ma

Wiesz... wszystko co w nazwie posiada słowo "ślubne" kosztuje znacznie więcej niż zazwyczaj