Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-07, 22:27   #3213
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Dobry wieczór
Melduję tylko, że żyję, trochę podczytywałam ale nie jestem na bieżąco, majówka i goście pochłonęli mi czas a do tego koleżanka mi pożyczyła 2 części greya i pochłonęły mnie zupełnie

Byliśmy wczoraj pierwszy raz na SR. Trochę nudnawo było bo najpierw u nas prezentuje się sklep z dziecinnymi rzeczami, więc pokazywali wózek, ciuszki, laktatory, wiaderko do kąpania itp. Potem położne wprowadziły co będziemy robić. Na każdych zajęciach jest godzina teorii i godzina ćwiczeń. Na następny tydzień zwiedzamy porodówkę, u nas w szpitalu podobno jest ona jeszcze przed remontem, wyremontowana jest tylko ginekologia i w czerwcu rusza nowoczesna sala do cięć cc. U nas w szpitalu nie ma znieczulenia zzo ale podobno za to jest gaz. W grupie będziemy mieli 5 par więc fajnie

Powiedzcie mi jeszcze jakie butelki kupujecie i jakie smoczki bo chciałam coś zamówić a nie mam pojęcia jakie brać.
Jutro postaram się więcej nadrobić

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek

Edytowane przez stokrotka24
Czas edycji: 2013-05-07 o 22:34
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora