Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-07, 21:35   #2812
patrycjja
Zadomowienie

Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012

Cytat:
Napisane przez sylwusia0411 Pokaż wiadomość
Gegee i tak ma być pozytywne myślenie i trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki tak jak za każda staraczke na naszym forum

gratulacje w wytrzymałośći w bieganiu ja mialam z Tż biegac ale jakos nam nie wychodzi;/
ale ja fitness i zumbe ćwicze na rowerku śmigam cały czas
a jak bylam u gin 30,04 to pytałam sie czy moge na diete przejsc to mi powiedzial ze nie bo organizm moze sie rozlegulowac i jak chce to moge ograniczyc słodycze i fast foody bo mam słabość do nich .Teraz musze meza na badania umowic bo moj gin wykonuje tylko te badania w poniezialek i czwartek (80zł) w bydzi, ciesze sie ze bez problemu sie zgodził.Nie raz jak rozmawiamy to maz gada ze fajnie by było gdyby juz nam sie udało chociaż zeby wiedziec ze jestem w ciazy bo jak stwierdził 9 miesiecy szybko mina.Wiem ze to głupie ale jua mamy nawet imiona wybrane. Ciagle widze kobiety w ciazy albo mamy z wozkami i niemowlakami to jakas klatwa chyba.

Ale sie rozpisałam hehe pozdrowionka
z tymi brzuchami to jest chyba tak, że jak ktoś się stara to jak na złość dookoła wysyp. :P

dziewczyny ja znowu w temacie owulacji mam pytanie-.-
dzisiaj ledwo mogę wytrzymać tak mnie bolą sutki. zazwyczaj taki ból pojawiał się tuż tuż przed @ a nie 14 dni wcześniej . wczoraj jajnik, dzisiaj to.
u Was też tak to wygląda? że boli w czasie owu?
bo cholera wie czy znowu mi się coś nie poprzekręcało jak na złość .

Ryba odpuść pracę, przecież Ty się zamęczysz. Szkoda i Ciebie i Maleństwa!