2013-05-07, 23:15
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na
Cytat:
Napisane przez tusia0708
Hmmm. Powoli do przodu nie licząc paru problemów o których szkoda gadać!!!!!! Ale ludzi nie da się zmienić więc po prostu muszę przestać się przejmować  zamknęliśmy listę gości! Nazbieralo się 91! W tym 2 do 3 lat i 2do 7lat. A no i z nami. Właścicielka sali jest cudowna!!! Mogłabym siedzieć x nia codziennie i gadać,gadać,gadać... Wbrew pozorom nie tylko o menu układzie stołów i dekoracji. Sama nawet przywiezie nam kwiaty z giełdy  a no i mam taka migrene!!!!  ale jak teraz to może na ślubie mi nepuści 
|
My już prawie mamy zamkniętą, czekamy na ostatnie info w sprawie osoby towarzyszącej kuzynki TŻa i naszego znajomego
Właścicielkę też mamy bardzo spoko - jestem mile zaskoczona, mam nadzieję, że tak pozostanie 
---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------
Cytat:
Napisane przez tusia0708
Eszanka Ty jesteś z krk?
|
Już nie a skąd podejrzenie/pytanie? 
---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------
Cytat:
Napisane przez zazdrosnica0
eszanka są też one na allegro wpisz gatta wedding to się pokażą, ale niestety są droższe niż w sklepie bez promocji bo z wysyłką kosztują 63 zł
|
Ulalala... jutro się wybieram do kilku sklepów, a nuż zdążę zahaczyć o kilka z bielizną i może akurat coś mi się uda znaleźć
|