Raczkowanie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
Napisane przez Verunka
wspiera  tylko u nas jest tak,ze on do wszystkiego podchodzi z dużym spokojem, logiką, opanowaniem. Jak ma coś zalatwić, to załatwia. A ja jestem żywioł i panikara, mega rozkminiam, zastanawiam sie, napalam na cos a potem mysle, czy cos innego nie byłoby lepsze... Mysle ze teraz najgorzej, jak podpiszemy umowy, to juz bedzie z górki  Teraz sie po prostu wszystko skumulowało.
byłam na jednym weselu z dj-em był mega kiepski, wiec nie mam porownania.
Jestem z krk, wiec jak masz jakies konkretne pytania, to moze cos poradze
ochhh jak słodziutko
dziewczyny.. MAMY DATĘ!!  Zdecydowalismy sie na ten 31.05.2014 We czwartek podpisujemy umowę z salą, we wtorek z zespołem 
|
Gratuluje ja tez w maju 
Czy masz juz na oku fotografa lub kamerzyste?
Cytat:
Napisane przez sensibleheart
aaaaa no nic jestem już nastawiona jak na wojnę, z tą walką o jakiś normalny termin, niestety nasza profesja wymaga od wiecznej walki z przeróżnymi egzaminami, tak więc zarówno czerwiec jak i wrzesień u nas odpada ... ale może jakoś się uda. Dzięki, że przynajmniej jacyś mądrzy mnie wspierają, nasi rodzice, to zmasowany front, wszyscy są oburzeni, że nie chcemy brać ślubu we wrześniu czy październiku tego roku, bo przecież TERAZ SĄ JUŻ INNE CZASY I WYSTARCZY JEDEN TELEFON 
|
Teraz rzeczywiscie mozna zorganizowac slub nardzo szybko, przy pomocy rodziny lub firmy (ostatnio mielismy spotkanie z fotografem i pokazywal nam album pary ktora zorganizowala sobie slub..w miesiac!! ) jesli ktos ma potrzebe taka i chce/musi zorganizowac slub tak szybko, to dlaczego nie. Ale jesli Wam sie tak nie spieszy, to po co macie sie denerwowac i spinac z przygotowaniami na ten rok. Zwlaszcza ze oboje studiujecie i to medycyne jesli pamietam, wiec kierunek bardzo ciezki i wymagajacy ogromnej pracy. Daj znac jak ustalicie cos 
Cytat:
Napisane przez wenedka
Właśnie rozmawiałam z bratem o kici i się oboje poryczeliśmy
Bo pewnie od dłuższego czasu miał guza, miauczał i dziwnie się zachowywał, a my nie wiedzieliśmy 
|
Wspolczuje to straszne 
Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86
Miałam iść spać, ale jak zobaczyłam kieckę. Nie da rady 
Śliczna!
Mi też tak zrobiła, biust za wysoko, ale tak ściągnęła klamerkę. Wiem jedno- chcę sukienkę właśnie w takim kroju. Wrzucę, ale proszę nie komentować ramiączek, bladej skóry i szerokich bioder :P
Załącznik 5240668
Całe życie marzyłam o sukience odcinanej pod biustem, jak tylko założyłam  Na pewno nie chcę takiego modelu.
Załącznik 5240670
P.S. Zdjęcia niebawem usunę 
|
Super wygladasz w tej pierwszej  
Dziewczyny, chcialam sie pochwalic, ze wlasnie wrocilam z koncertu juwenaliowego gdzie gral zespol Weekend takze wiecie, sie dzialo
|