Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-07, 23:31   #3804
Elusiek
BAN stały

Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
cos sie tu cicho zrobilo ja po drzemce chyba predko nie zasne...

MAMUSKI, MAM KOLEJNE PYTANIE
jak to jest z nazwiskiem dziecka w szpitalu? jesli rodzice nie maja slubu. czy ktoras z Was moze mnie oswiecic. dzisiaj znajoma przypomniala mi ten temat i zaczelam poszukiwania w necie, ale opinie sa tak rozne, ze wole zapytac tu...

jak cos to pw.
W szpitalu nie ma to większego znaczenia, nazwisko wybierają matki, (przynajmniej u mnie tak było) dopiero jak zgłosisz dziecko w USC nadajesz mu swoje, lub tż nazwisko i podajesz adres przyszłego zameldowania. Takim to sposobem mój Adisiek przez 6 dni nosił moje nazwisko ale w poniedziałek już załatwiliśmy usc i teraz mój tż się cieszy że ma małego na wyłączność bo nosi jego nazwisko, ale zameldowanie moje. Skomplikowane, bo wyszło że meldunek mały ma u dziadków, a nie faktycznie gdzie mieszkamy ale to uregulujemy po ślubie, kiedyś tam

......................... ......................... ........

Witam się już w w 8 dzień życia Adiego. Narazie jeszcze wszystko ogarniamy i dostosowujemy się do nowego współlokatora. Tż od dnia porodu i w tych pierwszych dniach miał urlop, ale już dziś idzie do pracy ma przyjechać moja mama trochę pomóc. Mały słodziak Nawet jak nie śpi 4 godziny i marudzi to nie liczy się nawet czasu, ten pierwszy tydzień minął mi tak szybko...... Zdjęli mi dziś szew po cc i od razu lepiej się czuję, już nie rwie tak rana.

Mam pytanie do dziewczyn po cc, czy was też tak rwie czasami prawa strona po cięciu? i jak z krwawieniem? bo u mnie dopiero się pojawia np. jak za dużo pochodzę z małym na rękach
Elusiek jest offline Zgłoś do moderatora