2013-05-08, 00:33
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Para w klubie z striptizem
Cytat:
Napisane przez LoveMessages
Dziewczyny byłyście kiedyś z swoim facetem w klubie z striptizem? Jakie były wasze wrażenia po wszystkim lub w trakcie. Czułyście się z tym źle? Ja mojego faceta zaprosiłam na taką nową przygodę. Chciałabym popatrzeć, zainspirować się tańcem a później sama coś wcielić w życie.
Nigdy jeszcze nie byłam w takim klubie jednak myślę, że to może być całkiem fajne doświadczenie. Zazdrosna o to, że mój facet będzie patrzył również nie będę bo przecież wcale nie trzeba iść do klubu z striptizem aby zobaczyć goły tyłek (nagość jest przecież wszędzie) Ciekawa jestem waszych opinii. 
|
Ale wyniuchałaś! Właśnie wczoraj na ten temat rozmawiałam ze swoim Tż.... Co prawda samego bała bym się puścić... przy mnie to co innego, razem patrzymy i razem możemy się podniecić i RAZEM to wykorzystać A nie on sam... Był nieco sceptyczny... ale prawdopodobnie nie będziemy mieć okazji tego spełnić, bo u nas w mieścinie nie ma takiego klubu.
Jakby jakaś laska miałą go dotykać to bym chyba rękę powyłamywała.. mogłaby mnie Ale Tż pewno był by zazdrosny
|
|
|