Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-08, 00:07   #6614
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość

Mya Saba tylko chciala mi dobrze) i tak te szkraby wymienie na wiekszy model oby tylko nie byl gorszy niz ten co teraz mamryzyko jest zawsze
Wiem, wiem , że chciała dobrze - ale ja będę bronić Twoich panienek bo je loviam

Cytat:
Napisane przez Bimbalki Pokaż wiadomość
Dzięki Dziewczynki za słowa otuchy
Mam pytanko do dziewczyn, które robily u T.K. - czy piersi wychodzą takie jak w tym śmiesznym próbnym staniku z bluzeczką?
W tym staniku wydawały mi się duże, ale z tego co widzę to dosyć mały rozmiar mam zaplanowany... 325 - 315cc anatomy. Wiem, że to indywidualna sprawa, welkość klaty itp ale już sama nie wiem...
Mam 1,70 i ok. 59kg.
Po operacji wychodzą mniejsze - takie przymiarki niestety przekłamują.
Więc jeśli wydawały Ci się duże - będą akurat

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
oj i znów ta stara śpiewka Jak widać jest nas więcej po ciąży którym nic nie urosło, a zarazem nie zostało
O to i tak nieźle- bo mi ubyło

Cytat:
Napisane przez Bimbalki Pokaż wiadomość
Zapytam jeszcze raz
Czy piersi wychodzą wielkościowo takie same jak te z próbnego stanika z zelkowymi wkladkami?
Dr TK zaproponował mi 325 i 315 anatomy i po lekturze forum zaczynam się obawiać czy nie za małe...

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
a dziś w radiu w wiadomościach ciągle słyszę o szwedce, która się nie obudziła po operacji ! aaaaa.
Dziś mówią o tym od rana.
Wiemy i pamiętamy wszystkie że kiedyś się coś takiego przydarzyło.
Ale nie zastanawiamy się, że Christyna gdzieś -tam, dziś leży w łóżku skazana na opiekę rodziny. Operacja była ostatnim dniem w jej normalnym życiu które nadal trwa. Miał być początek, stał się koniec szczęścia. Milion operacji się udaje - jedna nie. Ale czy dlatego ta jedna jest nieważna i nie znacząca i mogła się przydarzyć.

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Bo teraz chyba dopiero proces jest
Wiadomo, zawsze jest obawa co do narkozy, każda z nas się bała, mniej lub bardziej tak jak Mya ostatnio pisała, ważne jest, żeby nic przed lekarzem nie ukryć i dokładnie odpowiadać na pytania.
Operacja była w roku 2010. Dopiero w kwietniu tego roku prokuratura postawiły zarzuty jednej lekarce odpowiedzialnej za narkozę i dwóm pielęgniarkom. Dziś usłyszałyśmy o kolejnym kroku rodziny która wystąpiła o zabezpieczenie finansowe.

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Dziewczyny oglądałyście Wiadomości w TVP? O matko....ja kiedyś słyszałam coś o tej historii, ale nie wiedziałam, że ta dziewczyna w takiej tragicznej sytuacji

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
dawno nie pisalam ale podczytuje waspowiem wam ze wyjelam fiszbinki z dwoch stanikow zeby miec wygodne do pracy no i super nie stracily fasonutylko jeden problem ocieraja mnie ramiaczka widze ze to taka wada tych ramiaczek a w sumie uszycia bo one sa takie bardziej z boku wiec chyba nawet wymiana ramiaczek nie pomoze zla jestem bo staniki wygodne gdyby nie ten mankament a za ciasno ich nie mam hmmmmm

pozdrawiam was
a blizny mam dalej bez zmian ciemno rozowe i widac je z boku zastanawiam sie czy dobrze zrobilam ze posluchalam dr zeby niczym je nie smarowac ej to zaraz 10 miesiac

anika a jak u Ciebei z nimi?tez masz widoczne z boku?bo masz tak jak ja nad faldem
Blizna czerwona czy różowa jest blizną która się jeszcze nie przebudowała. Jeśli się nie powiększa, nie robi się gruba czy ciemniejsza- nic złego się z nią nie dzieje. Cały czas możesz sobie maść czy plastry kupić i kleić - nic nie przegapiłaś i na nic nie jest za późno

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość
ona podobno była na coś uczulona i nie powiedziała o tym lekarzowi nawet chyba dziewczyny pisały coś o tym na forum kiedyś, nie martw się słońce obudzisz się i będziesz się cieszyć nowymi piersiątkami[COLOR="Silver"]
To że leżała po operacji bez opieki nie ma związku z niczym o czym ktoś
pisał. Mam nadzieję że uda się prokuraturze udowodnić związek przyczynowo - skutkowy i że wszyscy winni zostaną ukarani do tego przykładnie. I liczę że kwota odszkodowania zostanie przyznana w takiej wysokości o jaką wystąpiła rodzina. Może jeśli nie sumienie to kara finansowa co niektórych skłoni do refleksji.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora