2013-05-08, 02:29
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szczęśliwe Żonki-część IX
Hello kobietki 
Esti miło mi, nie wiem jak Tobie, bo ja z tych nieokrzesanych, buńczucznych i cholera wie co tam jeszcze . Niemniej, dziękuję 
Eve może pająk Cię ukąsił? Może masz alergię i stąd taka gula i zaczerwienienie? 
Karinio o to, to! Mi też rączki ciemnieją od gruli (marchewki, buraków i innch "cudów" natury) a w rękawiczkach nie umiem bo o strugaczek zaciąga. Więc...zwalam robotę na chłopaków hi..hi..hi...
A co się stanie jeżeli jest ponad 5000 wpisów? Kiedyś gdzieś widziałam jeden wątek grubo ponad, więc o co chodzi?
Wczoraj grzebałam i plewiłam w rabatkach ....niechcąco natknęłam się na mysie gniazdko (złapałam nieświadomie całą ręką), no i coś tam zaczęło szeleścić i "gruchotać" to musiałam zobaczyć co to takiego. Najpierw pomyślałam że to zajączki (a bo taki dziki tu się pałęta) Aż dziw że żadna kicia ich nie znalazła, bo często jakieś chadzają w sąsiedztwie.
Myszki śliczne, bo nie takie szare, tylko taka leśna odmiana. Jasno brązowe z białą plamką. Te są jeszcze malutkie i nie wiem skąd się tu wzięły bo do lasu daleekooo 
Oczywiście od razu "w ochronę" wzięłam (czyli przykryłam wierzch kawałkiem drucianej siatki).
Edytowane przez Corvette
Czas edycji: 2013-05-08 o 03:01
Powód: kurna! zakichane literki grrrrr
|
|
|