Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13 cz.50
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-08, 06:57   #260
FlightlessBird
Zakorzenienie

Dot.: Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13 cz.50

Cytat:
Napisane przez tusia0708 Pokaż wiadomość
A co do poradni to u nas było tak : małżeństwo które prowadziło nauki organizowało spotkanie z taka kobieta już nie pamiętam jak się nazywała. I powiedzieli jak ktoś ma ochotę,zapraszamy, przychodzicie na mszę i na spotkanie i macie podbite 3wizyty

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
My mieliśmy nauki w innej parafii - i tam kobieta z poradni miała jedno spotkanie i powiedziała, że ten kto skończy te nauki ma u niej jedno spotkanie w poradni - jeśli oczywiście będziemy jarzyć o co chodzi
Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
witam
nie nadrabiam miłego dnia idziemy dziś na imieniny do ciotki i koleżanki, kto wymyśla imieniny w środę
meldujd że zostało nam 26do rozdania z 76
nie wiem, bo ja nie czaję czemu jednych regionach się obchodzi imieniny zamiast urodzin

lecę z mamą na miasto, po swiężą kurę i do dziadka
a potem dalsze sprzątanie...

Ale miałam dziś stresującą noc, normalnie TŻ powinien wrócić po 2 w nocy z pracy - budzę się 3:10, a jego nie ma dzwonię, dzwonię, a ten nie odbiera. W końcu oddzwania - ufff. Mieli awarię.
MissBennet wie o jakim stresie mówię
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora