|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Dzien dobry 
Cytat:
Napisane przez surka
|
tez zamierzam kupic to lozeczko u tego samego sprzedawcy tylko bez szuflady 
Cytat:
Napisane przez idzia111
Zauważcie też dziewczyny, że różne są jakościowo te tetrowe pieluszki. Sa ponizej 1zł i do 3 nawet. Macałam w sklepie stacjonarnym (tam w przedziale 1,50-4,00) i jest kolosalna różnica. Wg mnie jak sie uzywa pampersow to tetry duzo nie trzeba i lepiej kupic 10 lepszych, bo to w zupełności wystarczy.
|
zgadzam sie
Cytat:
Napisane przez dzoan
przejrzałam gazetkę i przypomniało mi się, że chciałam jeszcze pieluchy tetrowe i flanelowe i teraz pytanie:
czy za flanelowe 5szt za 23,99zł (4,80/szt)
i tetrowe 10szt za 23,99zł (2,39/szt)
to dobre ceny??
|
według mnie sie oplaca, chodzi tez o jakosc. Na all mozna owszem kupic tanio ale jakosc i do tego przesylka dochodzi. A w sklepie normalnie, ostatnio mama kupiła mi tetrowe w cenie 2,80
Cytat:
Napisane przez dzoan
Trzymaj się Kochana  z nami czas będzie Ci mijał szybciej i radośniej
No śliczne 
|
ja to wiem i cale szczescie laptopek został naprawiony i moge byc na bierzaco z pisaniem
Cytat:
Napisane przez d0tkaaa
no ale wsumie te co sie bedzie juz pozniej chodzic po porodzie to pozniej tez do kosza czy jakos bedzie sie je dalo uzytkowac jak myslicie??
|
to zalezy czy lubisz chodzic w takich koszulach, ja nie lubie, jeszcze te na ramiaczka zniose, ale tak to zdecydowalam sie na tansze i nie jakies mega urodziwe ale ostatnio Tż na targu kupil mi koszulke to padlam, no ale jest 
Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik
Ja już po wizycie i padam na twarz ze zmęczenia. Doktor nie mógł na początku posłuchać serca,bo Gabriela tak kopała że się nie dało  Było słychać na urządzeniu kopniaki zamiast serca,ale potem się uspokoiła i wyszło 140. Dno macicy 4 cm nad pępkiem i wg doktora "może być duże dziecko",bo brzuch duży jak na 31tydz. Dostałam skierowanka na usg, wr, hbs, tokso po raz 3, morfologię i mocz, mam zrobić na za 3 tyg czyli na kolejną wizytę. Dowiedziałam się że w tym szpitalu,w którym ciąże prowadzę (Karowa w Wawie)- i który rozważam jako miejsce do rodzenia- przyjmują na leżenie i wywoływanie porodu dopiero 10dni po przewidywanym terminie-jeśli oczywiście nie ma skurczy wcześniej. No i dostałam też receptę na globulki dopochwowe, jakieś przeciwgrzybicze chyba- jak powiedziałam mu o tych upławach że 3-4 wkładki dziennie mi idą i zakaz seksu od 35tygodnia, ponieważ musi być czysto w środku przed porodem jak to ujął. A ja naiwna myślałam że seks można i w tych końcowych tygodniach.. Ale jak zacznę stosować globulki to siłą rzeczy nie będzie można. Zalecił mi też brać tran i witaminy znów. To tyle u mnie, jak dam radę to ponadrabiam was trochę.
|
rowniez wybralam Karowa, ostatnio jak tam lezalam to bylam zadowolona 
---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Agrafka86
Halo, halo Mamusie jaki kupić proszek? Bo z tego co się dowiedziałam to przecież trzeba te nowe rzeczy wyprać.
Tutaj pytam jaki proszek do prania polecacie? 
|
kupiłąm dzidziusia
Cytat:
Napisane przez mela1234
A ja mam doła. Musiałam się wypłakać nawet. I głupio mi bo Małgosi się oberwało bo chciałam być sama, a tej było przykro i się popłakała.
Macie jakiś pomysł na pracę dodatkową?
|
mam nadzieje ze dzisiaj juz duzo lepiej
Cytat:
Napisane przez sammi24

I mocno trzymam kciuki, żebyś z maluszkiem wytrwała  na pewno będzie dobrze  ja też przeleżałam kilka ostatnich tygodni, teraz jestem na wolnym biegu, w perspektywie Fenoterol ale do przodu. Dla kruszynki można znieść wszystko 
|
trzymam kciuki zebys uniknela tego szpitala 
mimo ze po fenku cała "chodze" to jednak to dla maluszka
---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ----------
Cytat:
Napisane przez stokrotka24
Powiedzcie mi jeszcze jakie butelki kupujecie i jakie smoczki bo chciałam coś zamówić a nie mam pojęcia jakie brać.
Jutro postaram się więcej nadrobić
|
zakupilam TT, 150ml - jedna
Cytat:
Napisane przez domciatko
moja mala rusza sie zwykle w tych samych porach, ma swoj tryb juz.
i moja polozna powiedziala, zeby obserwowac czy sie rusza w tych jej godzinach.
jesli zmieni sie natezenie, duuuzo mocniejsze ruchy, albo brak to trzeba sie martwic.
puki sie rusza o jej stalych prach to nie wazne czy to jest 10 ruchuow czy 50 jest dobrze
|
moj lekarz powiedzial tak samo, na wizycie tylko pyta czy maluch sie rusza i na co mam w razie czego zwrocic uwage
Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2013-05-08 o 07:46
|