Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-08, 07:27   #3247
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Dzien dobry

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Ja kupuję te i nic już o nim nie zamierzam czytać

http://allegro.pl/lozeczko-z-szuflad...219939744.html
tez zamierzam kupic to lozeczko u tego samego sprzedawcy tylko bez szuflady

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Zauważcie też dziewczyny, że różne są jakościowo te tetrowe pieluszki. Sa ponizej 1zł i do 3 nawet. Macałam w sklepie stacjonarnym (tam w przedziale 1,50-4,00) i jest kolosalna różnica. Wg mnie jak sie uzywa pampersow to tetry duzo nie trzeba i lepiej kupic 10 lepszych, bo to w zupełności wystarczy.
zgadzam sie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
przejrzałam gazetkę i przypomniało mi się, że chciałam jeszcze pieluchy tetrowe i flanelowe i teraz pytanie:
czy za flanelowe 5szt za 23,99zł (4,80/szt)
i tetrowe 10szt za 23,99zł (2,39/szt)
to dobre ceny??
według mnie sie oplaca, chodzi tez o jakosc. Na all mozna owszem kupic tanio ale jakosc i do tego przesylka dochodzi. A w sklepie normalnie, ostatnio mama kupiła mi tetrowe w cenie 2,80

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość

Trzymaj się Kochana z nami czas będzie Ci mijał szybciej i radośniej

No śliczne
ja to wiem i cale szczescie laptopek został naprawiony i moge byc na bierzaco z pisaniem

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
no ale wsumie te co sie bedzie juz pozniej chodzic po porodzie to pozniej tez do kosza czy jakos bedzie sie je dalo uzytkowac jak myslicie??
to zalezy czy lubisz chodzic w takich koszulach, ja nie lubie, jeszcze te na ramiaczka zniose, ale tak to zdecydowalam sie na tansze i nie jakies mega urodziwe ale ostatnio Tż na targu kupil mi koszulke to padlam, no ale jest

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie i padam na twarz ze zmęczenia. Doktor nie mógł na początku posłuchać serca,bo Gabriela tak kopała że się nie dało Było słychać na urządzeniu kopniaki zamiast serca,ale potem się uspokoiła i wyszło 140. Dno macicy 4 cm nad pępkiem i wg doktora "może być duże dziecko",bo brzuch duży jak na 31tydz. Dostałam skierowanka na usg, wr, hbs, tokso po raz 3, morfologię i mocz, mam zrobić na za 3 tyg czyli na kolejną wizytę. Dowiedziałam się że w tym szpitalu,w którym ciąże prowadzę (Karowa w Wawie)- i który rozważam jako miejsce do rodzenia- przyjmują na leżenie i wywoływanie porodu dopiero 10dni po przewidywanym terminie-jeśli oczywiście nie ma skurczy wcześniej. No i dostałam też receptę na globulki dopochwowe, jakieś przeciwgrzybicze chyba- jak powiedziałam mu o tych upławach że 3-4 wkładki dziennie mi idą i zakaz seksu od 35tygodnia, ponieważ musi być czysto w środku przed porodem jak to ujął. A ja naiwna myślałam że seks można i w tych końcowych tygodniach.. Ale jak zacznę stosować globulki to siłą rzeczy nie będzie można. Zalecił mi też brać tran i witaminy znów. To tyle u mnie, jak dam radę to ponadrabiam was trochę.
rowniez wybralam Karowa, ostatnio jak tam lezalam to bylam zadowolona

---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość

A teraz Uwaga Uwaga!
Od Dnia dzisiejszego należę do zmotoryzowanych więc jakby ktoś wybierał się do Gdańska to lepiej uważać na Drogach

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Halo, halo Mamusie jaki kupić proszek? Bo z tego co się dowiedziałam to przecież trzeba te nowe rzeczy wyprać.
Tutaj pytam jaki proszek do prania polecacie?
kupiłąm dzidziusia

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
A ja mam doła. Musiałam się wypłakać nawet. I głupio mi bo Małgosi się oberwało bo chciałam być sama, a tej było przykro i się popłakała.

Macie jakiś pomysł na pracę dodatkową?
mam nadzieje ze dzisiaj juz duzo lepiej

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość

I mocno trzymam kciuki, żebyś z maluszkiem wytrwała na pewno będzie dobrze ja też przeleżałam kilka ostatnich tygodni, teraz jestem na wolnym biegu, w perspektywie Fenoterol ale do przodu. Dla kruszynki można znieść wszystko
trzymam kciuki zebys uniknela tego szpitala
mimo ze po fenku cała "chodze" to jednak to dla maluszka

---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ----------

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi jeszcze jakie butelki kupujecie i jakie smoczki bo chciałam coś zamówić a nie mam pojęcia jakie brać.
Jutro postaram się więcej nadrobić
zakupilam TT, 150ml - jedna

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
moja mala rusza sie zwykle w tych samych porach, ma swoj tryb juz.
i moja polozna powiedziala, zeby obserwowac czy sie rusza w tych jej godzinach.
jesli zmieni sie natezenie, duuuzo mocniejsze ruchy, albo brak to trzeba sie martwic.
puki sie rusza o jej stalych prach to nie wazne czy to jest 10 ruchuow czy 50 jest dobrze
moj lekarz powiedzial tak samo, na wizycie tylko pyta czy maluch sie rusza i na co mam w razie czego zwrocic uwage

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2013-05-08 o 07:46
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora