Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13 cz.50
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-08, 07:23   #262
myszka 1234567
Zakorzenienie

Dot.: Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13 cz.50

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość

No ale z dwojga złego wolę gadułę po mnie, niż uparciucha po mnie i TŻcie

któraś chętna na nalewkę mojej teściowej? pyszną robi, ale niestety zostałą jej ostatnia butelka No ale dała mi

Ja ja ja

Cytat:
Napisane przez jenny1234 Pokaż wiadomość
witam i ja zaraz bedzie relacja
Czekam

Cytat:
Napisane przez jenny1234 Pokaż wiadomość
wiec tak, slub i wesele byly 20.04.13

Stresu bylo co nie miara. Od rana kropil deszcz i bylo pochmurno, ale tym przestalam sie przejmowac. O 16 wyszlo sloneczko i bylo bardzo pogodnie

Na 8. 30 mialam kosmetyczke razem z siostra a o 11 fryzjer. Jak tylko sie obudzilam mialam mega stres i mega bol brzucha, u kosmetyvzki nerwy puscily.

Po 12 bylam uczesana i umalowana. Zjadlam lekki obiadek i o 14 mialam juz kamere. Kamerzysta chcial nakrecic moje przygotowania i tak tez bylo.
W miedzy czasie widzialam zestresowana mame i siostre. Mi tez bylo slabo i goraco ale dawalam rade.
Po nakamerowaniu mnie, kamerzysta pojechal do mojego Tz a ja zostalam ubrana w tej sukni i tak mialam czekac do 16.

Wtedy spanikowalam. Moja suknia byla za dluga!!! doslownie tak. Przeszlam pare krokow po pokoju i potykalam sie jak nie wiem co. Wtedy szybka decyzja - ostatnia warstwa materialu podszyta a tiul przyciela nozyczkami moja siostra. Mowie Wam dziewczyny, stresu co nie miara.
Bylo mi slabo, balam sie, ze cos bedzie nie tak, ze nie wiem w sumie sama czego sie tak balam.

Jak uslyszlam dzwiek orkiestry oznajmiajacej ze Tz jest na schodach myslalam, ze zemdleje.
Blogoslawienstwo bylo sliczne, potem slub, zyczenia i zabawa do bialego rana.
Nogi bolaly po weselu i poprawinach ale wytanczylam sie i wybawilam.

Slub byl najpiekniejszy z najpiekniejszych i my przed oltarzem... ahhh

Ksiadz zagral nam na gitarze i zaspiewal, poswiecil Pismo Swiete, ktore dostalismy od mojej siostry i moich rodzicow i w ogole... teraz czekam na jakies fotki i film z wesela, bo bylam w takim szoku, ze wiele rzeczy nie pamietam...

aaa i zycie po slubie jest cudowne

Gratuluję I wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

Cytat:
Napisane przez dziobun Pokaż wiadomość
a dziewczyny, mam do Was pytanie.
Byłam dzis u kilku florystek i mam zagadkę. Chcę mniej więcej taki bukiecik jak w załączniku, kilka gałązek hortensji i różę gałązkową.
Ile taki bukiet realnie powinien kosztować? Bo jak mi pani w jednym punkcie powiedziała 200zł i jeszcze 100 za mniejszy bukiecik dla świadkowej z samej hortensji to nie powiem, zatkało mnie lekko. Wiem, że niektóre dziewczyny mają tu bukiety i po 350zł ale tam sa piwonie i inne cuda, a nie zwykła hortensja

Jak ja zamawiałam kwiaty na goiełdzie to hortensja (biała) taka, a ja wiem, z 3 gałazki kosztowała 15 zł. Róze które są na zdjeciu kosztują u mnie 40 zł za paczkę (20sztuk). Ale ile w kwiaciarni biorą, i ile jest tych hortensji w tym bukiecie to nie potrafię powiedzieć

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Już nowy wątek Wow, pędzicie jak szalone. Ja wczoraj przeczytałam tylko relację Myszki i uciekłam. Mam sporo pracy...

Ale mamy już zatwierdzone menu, ciasta i tort, no i dograne noclegi

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość

Ale miałam dziś stresującą noc, normalnie TŻ powinien wrócić po 2 w nocy z pracy - budzę się 3:10, a jego nie ma dzwonię, dzwonię, a ten nie odbiera. W końcu oddzwania - ufff. Mieli awarię.
MissBennet wie o jakim stresie mówię

Witam
myszka 1234567 jest offline Zgłoś do moderatora