Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-08, 13:06   #4013
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
tak kusilo mnie zeby go sobie zostawic, ale mamy jumper i za nic nie mam tyle miejsca w domu zeby organizowac to figlopark
maly znajomej w siedzisku
kurcze świetne jest... pogadam z M. co o tym myśli i może jakoś się dogadamy na kuriera? Wtedy jakby Anoxee zdecydowała się na tą zabawkę to w jednej paczce by to mogło iść bo blisko siebie mieszkamy

Cytat:
Napisane przez _agata Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że barwineczek nie będzie mi miała tego za złe
Ale widzę, że się zastanawiacie co u niej. A właściwie to u nich

5.05.2013 r barwineczek urodziła przez cc chłopca, waga 4180, długość 57, 10 punktów!
dziękujemy za wiadomość
Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
a i miałam zapytac .. bo Ja osobiście piorę dzieciece ciuszeczki w płatkach mydlanych(robi któraś tak???) a nie w tych proszkach teraz..pięknie upiera i na słonku jeszcze biel mocy nabiera i te wszystkie kolorki żywe..do płukania używam tylko płynu silan lub lenor biały..lub jelpa...żeby pachniały i mięciutkie były...
ja płatki mydlane zostawiłam na zamaczanie bardziej poplamionych rzeczy bo ponoć może zapchać pralkę, trzeba je rozpuścić i dopiero prać a mnie się nie chce :P piorę w loveli bez płynu do płukania i ciuszki są milutkie

----

Uprzejmie donoszę, że Potterka urodziła dziś Rafałka - mały waży 3350g i mierzy 53cm

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora