2013-05-08, 15:14
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matura 2014, część II
Cytat:
Napisane przez plastikowabiedronko
Właśnie w podobnym trzymam pocztówki, tylko home made! 
A w ogóle już wiem czemu mój list nie doszedł do Surinamu... Wrzuciłam tam 1gr, 2gr i tak dalej.. Pewnie ktoś się połasił nie znając wartości
|
Ja raz wysłałam do Estonii list, pocztówkę, jakiś artykuł z polskiej gazety, monety i chyba saszetkę herbaty i koperta zaginęła Za drugim razem wysłałam to samo i także nie doszła 
Cytat:
Napisane przez Malinovva
Hej, zaczynam na nowo, bo szkoła przyprawia mnie o takie mdłości, że nawet do wątku mi się nie spieszy, tym bardziej, że ja leń jestem i nic nie robię w kierunku matury jak na razie ;D
|
Hej 
Cytat:
Napisane przez annlynn_
Ale pochwalę się, wczoraj przeczytałam 73 strony Lalki! 
|

Cytat:
Napisane przez _incredible_
Edit. I błagam, nie mówcie nic o dzisiejszej maturze z matmy. Podejrzewam poziom trudności na naszej 
|
O tym samym myślałam 
Cytat:
Napisane przez lovelybaka
|
Lubię to już od jakiegoś czasu 
Cytat:
Napisane przez Paula_95
Dziewczyny, popieram pomysł na grupę matematyczną. Mi starczy, jak zdam, serio  a i tak wątpię, żebym miała 30 % 
|
Ja też popieram Czuję, że najgorzej umiem matematykę, ale nawet nie przejmuję się nią tak bardzo, bo ważniejsze są dla mnie wyniki z angielskiego i polskiego Ale chciałabym z 70% 
Cytat:
|
Ale zadanie łatwe 
Cytat:
U mnie by się nie odważyli
|
U mnie pewnie też Ja to chyba nawet telefonu nie będę ze sobą brała, bo będę się bała, że mi zadzwoni (nawet jak mam wyłączone dźwięki albo telefon, to i tak mam takie schizy )
Ja dzisiaj tylko trochę pouczyłam się z franca... Ale za mało
|