|
Dot.: Wiosna przyszła, chrab±szcze lataj±, a PMki już suknie przymierzaj±! PM 2014 cz
Kochane a powiedzcie mi jeszcze... bo ulożyłam takie menu:
I cieply posilek po 17 <gdyby w kosciele bylo na 16>
rosół z makaronem
i 3miesa do wyboru:
schabowy
mielony
zraz z sosem
ziemniaki
i wiadomo ze 2surówki i ogorki
II cieply posilek godz 21
bigos
udko kurczaka
III cieply posilek godz 24
barszcz z krokietem
IV cieply posilek po godz 2 <?> czy o ktorej go tak zaplanowac?
Dobrze mniej wiecej godzinowo to rozplanowalam? Jak myslicie?
I powiedzcie mi ile jakis przystawek powinno byc?
Bo my¶lę o
1) jajka faszerowane
2)ryba po grecku
3)sałatka jarzynowa
4)schab pieczont
5)karkówka pieczona
6)ogórek i pomodor
7)jakas sałatka
8)jakas sałatka
9)sledzie
10)sledzie
11) kabanos
12)pieczywo
13)chrzan
Jak według Was to wypada? Powiem Wam tyle, że jestem strasznie wybredna co do weselnego jedzenia... na weselach przewaznie jesr tak ze moje jedzenie konczy sie na obiedzie... nie lubie ryb w galaretach itp przepadam za typowo swojskim jedzonkiem poradzicie mi czy tych przystawek poza cieplymi daniami nie za malo? co można zmienic co dodac itp? ))
|