Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-08, 17:29   #2829
Gegee
Rozeznanie

Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012

Cytat:
Napisane przez peppermint patty Pokaż wiadomość
Witam sie z Wami,ale w sumie zadnych przelomowych newsow nie mam,sensacji u mnie tez brak-ale to chyba dobrze.pierwszy wlasciwie goracy dzien dal sie we znaki moim stopkom,bo czerwoniutkie byly,a gdzie to jeszcze do prawdziwego ciazowego puchniecia.po ciezkich dniach dalam sobie dzis upust i naprawde poprawilam humor.oczywiscie imie dla dzidziusia mam juz narzucone przez tesciowa,co doprowadza mnie naprawde do wscieklosci,tymbardziej,z e to dopiero 4msc.a do 9 jeszcze troche sie naslucham.co do imienia to pisalyscie,ze juz macie w glowie wybrane...jesli tak to zazdroszcze wam,bo u mnie z mezem spory o to sa lekkiemamy zupelnie inne typy,narazie sie nie chwale,jak zostanie postanowione to dam znac na kogo czekamya humor poprawilam sobie zakupami-jakie to przewidywalnepolecam... tym wiekszy byl moj usmiech,ze naprawde niewiele wydalam,wiec efektu "wyrzuty sumienia po powrocie do domu"nie bylo.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Pisalyscie tez o L4....z drugie strony...nie zjedzcie mnie za to,ale ciaza to nie choroba,jesli wszystko przebiega ok,mama i dziecko zdrowe to po co leciec na zwolnienie.wiadomo trzeba troche zwolnic tempo jesli tylko szef rozumny,ale chyba nie ma co z drugiej strony za bardzo dmuchac,bo pozniej i tak kazda przyszla mama dostanie w koscja tam sie ciesze,ze nie musze isc na zwolnienie....za duzo energii,zebym wysiedziala na du...oczywiscie podkreslam-mowie o przypadkach gdzie zdrowie pozwala na normalne funkcjonowanie

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

No i jeszcze na koniec,wieeeeeelkie trzymanie kciukow z mojej strony nieprzerwanie.buzki

Dobrze ze się dobrze czujesz pochwal się jakie imię tesciowa wybrała no i oczywiście daj znac jak juz Wam się uda wybrać piszesz, ze nie możecie dojść do porozumienia, u nas też nie było łatwo. Wszystkie moje propozycje nie podobały się mężowi i odwrotnie. Na szczęście udało się wybrać 3 imiona i tego się trzymamy jak będziemy mieli więcej dzieci to chyba bezimienne zostaną

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Pppatinka - wpisałam
Szkoda, ze wyniki nie do końca ok, ale grunt, ze są na to leki. Trochę przerazilas mnie tym tsh, bo ja mam jeszcze niższe niż Ty ale mi gin nic nie powiedziała, stwierdziła ze tsh jest w porządku wiesz moze jakie ma to przełożenie na cykl?