2013-05-08, 17:22
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Tak Was losowo podczytuję z czasu, jak mnie nie było.
Cytat:
Napisane przez Kretka666
Nicole, nie jadłam  , a jak już to baaaardzo rzadko i tak po paru miesiącach dietowania dopiero.
|
O kurczę. Ja do tej pory jadłam 1-2/tydzień, bo bardzo lubię owsiankę z nim. Łeee. Odstawić go zupełnie?
Cytat:
Napisane przez Kretka666
Nie lubię dramatów. Jak macie coś fajnego z horrorów, thrillerów, psychologicznych, ewentualnie komedii czy filmów animowanych to piszcie  Wolę bezwartościową rozrywkę 
|
Apfff! Poleciłabym Mary i Max, animacja, jeden z moich ulubionych filmów, ale bezwartościowym go nazwać nie mogę nijak. Tak czy siak - bardzo dobry, i jeżeli nie Tobie, to polecam reszcie przy okazji. Tylko nie dajcie się zwieść i nie oglądajcie go z dziećmi raczej. 
Cytat:
Napisane przez Arschen
Krojisz drobno pietruszke jak na frytki  Możesz dodac troche oliwy i wymieszac posypujesz wszystkim co lubisz Ja daje papryke chilli pieprz oregano sól czasem zioła prowansalskie...Daje tego sporo zeby smak był intensywny  i do piekarnika w zaleznosci od mocy piekarnika od 200-220 na ok 40-50min najlepiej obserowac Ja lubie bardzo spieczone ale czasem i jem miękkie w środku W zależności jak Ci bedzie smakowało  Dla mnie to frytki słodko-ostre 
|
Dziękuję. Hm, brzmi pysznie. Pieczesz zawinięte w jakiejś folii, czy po prostu kładziesz folię na blachę i wio? No i się zastanawiam, gdzie kupić pietruszkę.
|
|
|