Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-08, 17:22   #1138
content
Raczkowanie

Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV

Tak Was losowo podczytuję z czasu, jak mnie nie było.

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Nicole, nie jadłam , a jak już to baaaardzo rzadko i tak po paru miesiącach dietowania dopiero.
O kurczę. Ja do tej pory jadłam 1-2/tydzień, bo bardzo lubię owsiankę z nim. Łeee. Odstawić go zupełnie?

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Nie lubię dramatów. Jak macie coś fajnego z horrorów, thrillerów, psychologicznych, ewentualnie komedii czy filmów animowanych to piszcie Wolę bezwartościową rozrywkę
Apfff! Poleciłabym Mary i Max, animacja, jeden z moich ulubionych filmów, ale bezwartościowym go nazwać nie mogę nijak. Tak czy siak - bardzo dobry, i jeżeli nie Tobie, to polecam reszcie przy okazji. Tylko nie dajcie się zwieść i nie oglądajcie go z dziećmi raczej.

Cytat:
Napisane przez Arschen Pokaż wiadomość
Krojisz drobno pietruszke jak na frytki Możesz dodac troche oliwy i wymieszac posypujesz wszystkim co lubisz Ja daje papryke chilli pieprz oregano sól czasem zioła prowansalskie...Daje tego sporo zeby smak był intensywny i do piekarnika w zaleznosci od mocy piekarnika od 200-220 na ok 40-50min najlepiej obserowac Ja lubie bardzo spieczone ale czasem i jem miękkie w środku W zależności jak Ci bedzie smakowało Dla mnie to frytki słodko-ostre
Dziękuję. Hm, brzmi pysznie. Pieczesz zawinięte w jakiejś folii, czy po prostu kładziesz folię na blachę i wio? No i się zastanawiam, gdzie kupić pietruszkę.
content jest offline Zgłoś do moderatora