Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spowiedź
Wątek: Spowiedź
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-04-05, 09:27   #162
lain
Zakorzenienie

Dot.: Spowiedź

nie spowiadam sie, nie wierze, nie chodze do kosciola, ALE lubie sobie pojsc z moja wierzaca mama dla towarzystwa w sobote poswiecic koszyk (tzn. zawartosc)... i to nie ze wzgledow religijnych. poprostu jest to dla mnie ciekawy zwyczaj, ladny zwyczaj, lubie sobie popatrzec. nie modle sie tam, tylko patrze... nie mozna popatrzec?
na msze patrzec nie chodze, bo juz jednak nie sa tak ciekawe i ciagna sie w nieskonczonosc...

co do obchodzenia wielkanocy... praktycznie moja cala rodzina jest wierzaca, razem obchodza swieta, jest milo i smiesznie, bo mam swietna rodzine... i tylko dlatego, ze ja w to nie wierze mam sobie darowac przebywanie z nimi i przy okazji jedzenie swieconego jedzenia? nigdy! dla nich to jest wielkanoc, dla mnie mile spedzony czas. a jedzenie wielkanocne mi smakuje, wiec tez sobie nie odmowie... i tak samo inne swieta. nie wierze, do kosciola nie chodze, ale lubie spedzac czas z moja rodzina i sila rzeczy obchodze te swieta z nimi. tyle, ze dla mnie oprocz fajnie spedzonego czasu nie ma nie ma w tych dniach nic specjalnego, swietego...
lain jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując