2013-05-08, 21:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
Napisane przez czekoladowoo
Laski co za dzień...
Naprawde juz mi rece opadają. O 3 w nocy pobudka bo TŻ złapały mega bóle żołądka wiec sie co chwila budziłam i sprawdzałam. W końcu pojechał do szpitala, oczywiscie taxówka i jeszcze musiał z kredytówki pieniadze wypłacać  Babiszon wredny dał mu tylko zastrzyk przeciwbólowy (na żołądek?!), ani zwolnienia z pracy, ani nic, tylko recepte na jakies badziewia rozkurczowe - tak bo na pewno o 4 w nocy gdzie sie ledwo może wyprostować bedzie biegał po mieście i szukał apteki całodobowej :/ Nic mu nie powiedziała i kazała do ogólnego iść. Poszliśmy i dostał zwolnienie do końca tygodnia, skierowanie na wszystkie badania i ma podejrzenie wrzodów na dwunastnicy
Do kompletu - zapukała dzisiaj do nas od tak gazownia i nam odłączyli gaz
Żeby było jeszcze lepiej, udało mi sie w końcu dodzwonić do baby od stażu - nieaktualne.......... zrobiła mnie w bambuko jednym słowem
Jeden pozytyw - odrost mi nie przeszkadza bo nawet nie mysle o kupowaniu farb i wydawaniu pieniedzy na takie pierdoły 
|
o mamo współczuje 
Cytat:
Napisane przez exclusivee
Ja już pooo  Nic się nie uczyłam wczoraj, ale poszłam dzisiaj na luzaka z myślą "najwyżej w sierpniu poprawię" (jeden przedmiot można  ), i z tego co liczyłam to mam te 15pkt napewno  Może nawet 50% z matmy mi się uzbiera, dobrze by było   Jedno zadanie za 5pkt ogarnęłam, niestety 5 minut przed końcem wpadłam na rozwiązanie i nie zdążyłam go zrobić do końca 
|
to super 
ale się zjarałam dzisiaj normalnie coś mi się ze skórą pozmieniało bo zawsze opalałam się na brązowo a od jakiegoś czasu jestem czerwona po opalaniu ale jak zbrązowieje to będzie cycuś
|
|
|