Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-08, 21:12   #236
asiabb1983
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Laski co za dzień...

Naprawde juz mi rece opadają. O 3 w nocy pobudka bo TŻ złapały mega bóle żołądka wiec sie co chwila budziłam i sprawdzałam. W końcu pojechał do szpitala, oczywiscie taxówka i jeszcze musiał z kredytówki pieniadze wypłacać Babiszon wredny dał mu tylko zastrzyk przeciwbólowy (na żołądek?!), ani zwolnienia z pracy, ani nic, tylko recepte na jakies badziewia rozkurczowe - tak bo na pewno o 4 w nocy gdzie sie ledwo może wyprostować bedzie biegał po mieście i szukał apteki całodobowej :/ Nic mu nie powiedziała i kazała do ogólnego iść. Poszliśmy i dostał zwolnienie do końca tygodnia, skierowanie na wszystkie badania i ma podejrzenie wrzodów na dwunastnicy

Do kompletu - zapukała dzisiaj do nas od tak gazownia i nam odłączyli gaz

Żeby było jeszcze lepiej, udało mi sie w końcu dodzwonić do baby od stażu - nieaktualne.......... zrobiła mnie w bambuko jednym słowem

Jeden pozytyw - odrost mi nie przeszkadza bo nawet nie mysle o kupowaniu farb i wydawaniu pieniedzy na takie pierdoły
o mamo współczuje
Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Ja już pooo Nic się nie uczyłam wczoraj, ale poszłam dzisiaj na luzaka z myślą "najwyżej w sierpniu poprawię" (jeden przedmiot można ), i z tego co liczyłam to mam te 15pkt napewno Może nawet 50% z matmy mi się uzbiera, dobrze by było Jedno zadanie za 5pkt ogarnęłam, niestety 5 minut przed końcem wpadłam na rozwiązanie i nie zdążyłam go zrobić do końca
to super

ale się zjarałam dzisiaj normalnie coś mi się ze skórą pozmieniało bo zawsze opalałam się na brązowo a od jakiegoś czasu jestem czerwona po opalaniu ale jak zbrązowieje to będzie cycuś

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora