Zakorzenienie
|
Dot.: TOP MODEL - Zostań modelką - część III
jak tam wrażenia po werdykcie?
Mnie jest trochę smutno, bo lubiłam Asię, jednak mimo wszystko było już widać, że ona odstaje od reszty, jest na nieco niższym poziomie niż pozostałe dziewczyny. One ciągle się rozwijają, a Aśka niestety cały czas była średnia.
Niemniej jednak wierzę, że poradzi sobie w tym biznesie.
Ogólnie ten odcinek był zaskakujący. Na castingu większość dziewczyn zachowywało się po prostu idiotycznie, Marcela tragicznie, Justyna fair, ale głupio, Aśka zaimponowała wiedzą, którą zdobyła chwilę wcześniej w gazecie i jeszcze się tym później pochwaliła, Ola pokazała, jaka jest ograniczona ciągle najeżdżając na makijażystkę, Renata histerycznie się śmiała...
Super, że Anja i ta pani z D'Vision były takie surowe na tym castingu, bez żadnego słodzenia, cukierkowania, pokazały dziewczynom, że to już nie są żarty i śmichy chichy.
Marcela w ogóle pokazała się w tym odcinku od najgorszej strony, ale ja wierzę, że to przejściowy kryzys.
Jeśli chodzi o zdjęcia to też zaskakująco, bo najbardziej podobała mi się Justyna, potem Tamara (wygląda jak nie ona!) i Klaudia. Chociaż Tamary ogólnie nie lubię, to zrobiła na mnie ogromne wrażenie.
Zdjęcie Asi jest słabe, Marceli również. Zuza i Ania nie podobają mi się, mimo że obiektywnie są dobre, ale u Ani nie podoba mi się poza, a u Zuzy mina, znów ta sama. Renata też bez szału.
W następnym odcinku obstawiam do wylotu Zuzę. Co prawda dobrze jej dziś poszło, ale tak naprawdę poprzeczka jest podnoszona coraz wyżej, a ona ma jednak ciężką budowę no i ten brak elastyczności na zdjęciach również przeszkadza.
Ani nie wyrzucą, bo ma potencjał i na dodatek zaczęła się starać. Jeśli tak dalej pójdzie, typuję ją do finału.
Klaudia również rozwija się, pokazuje od coraz lepszej strony, mam nadzieję, że to nie był jednorazowy wybryk.
Marcela jest plastyczna, charakterystyczna, pracowita, mimo tego kryzysu od początku w programie idzie jej dobrze - aczkolwiek jeśli Zuza nie odpadnie, to obawiam się, że może to być Marcela, bo mam wrażenie, że ona już osiągnęła szczyt swoich możliwości, inne dziewczyny się rozwijają, a ona stanęła w miejscu.
Justyna ma zawsze dobre zdjęcia, nie wierzę, żeby ją wyrzucili. W każdym odcinku pokazuje, na co ją stać - poza tym moim zdaniem ona wykonała największą robotę ze wszystkich dziewczyn, najbardziej się stara i jest najbardziej zdeterminowana. Niestety, nie wierzę, żeby doszła do finału (a szkoda), bo do high fashion moim zdaniem się nie nadaje, ale wątpię, żeby odpadła niedługo.
Renata i Tamara jako jedyne tak naprawdę mają predyspozycje do high fashion, więc moim zdaniem żadna z nich nie odpadnie - obie obstawiam na finał.
Oczywiście wszystko to tylko moja subiektywna opinia i gdybanie
Czas edycji: 2013-05-08 o 21:49
|